Ahad, 12 Mei 2013

segmen : ucapanku untukmu ibu


assalam kengkawan semua..arini ayu nak buat satu segmen yang cukup2 simple...hehhe.... ayu harap ramai la kengkawan yg sudi joint segmen ayu ni... semua tau kan hujung minggu ni adalah HARI IBU... so ayu nak buat segmen ucapan kepada ibu rakan2 yer...

 syarat2 nyer :
1. sebelum tu pertama sekali ayu minta sangat kawan2 follow ayu dulu..bolehkan..hehe
2. tajuknyer SEGMEN : UCAPANKU UNTUKMU IBU
3. gam kuat2 gambar diatas dan linkkan ke entry ini ye
4. kawan2 kena buat ucapan istimewa untuk ibu kawan2 ye..ringkas dan padat..hehehe
5. siap....gam kuat2 kat ruangan komen kat bawah...hehehe

 segmen ni ayu kasi masa tak lama sehingga hujung minggu ni sempena HARI IBU...hari AHAD 12 /5/2013 jam 11.00 malam ... minggu dpn pula ayu nak buat segmen ucapan sempena hari guru pulak..hehehe...

SENARAI KAWAN-KAWAN YANG DAH SERTAI SEGMEN AYU NI..

1.  http://annyeonghaseyooppa.blogspot.com/2013/05/segmen-ucapanku-untukmu-ibu.html

2.  http://edaeri.blogspot.com/2013/05/segmen-ucapanku-untukmu-ibu.html

3.  http://ibulala.blogspot.com/2013/05/segmen-ucapanku-untukmu-ibu.html?m=1

4.  http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/05/segmen-ucapanku-untukmu-ibu.html

5.  http://orchidsnickers-1108.blogspot.com/2013/05/segmen-ucapanku-untukmu-ibu.html

6.  http://bintuabuhassan.blogspot.com/2013/05/segmen-ucapanku-untukmu-ibu.html

7.  http://cekelatmanih.blogspot.com/2013/05/segmen-ucapanku-untukmu-ibu_11.html

8.

11 ulasan:

  1. Joined :D http://annyeonghaseyooppa.blogspot.com/2013/05/segmen-ucapanku-untukmu-ibu.html

    BalasPadam
  2. join jugak :)
    http://edaeri.blogspot.com/2013/05/segmen-ucapanku-untukmu-ibu.html

    BalasPadam
  3. nice day:)
    saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
    yang saya kemarin..


    bagi-bagi motivasi yaa.. :)


    http://wisataoutboundmalang.com/

    BalasPadam
  4. Join jugakkj

    http://ibulala.blogspot.com/2013/05/segmen-ucapanku-untukmu-ibu.html?m=1

    BalasPadam
  5. mambalas kunjungan . thank menjemputt dan saya dah follow , twitter & like .
    & saya joinn ..

    http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/05/segmen-ucapanku-untukmu-ibu.html

    BalasPadam
  6. join

    http://orchidsnickers-1108.blogspot.com/2013/05/segmen-ucapanku-untukmu-ibu.html

    BalasPadam
  7. hda join !

    http://bintuabuhassan.blogspot.com/2013/05/segmen-ucapanku-untukmu-ibu.html

    BalasPadam
  8. Salam.

    Myra singgah blog awak sambil jemput join bloglist saya. Bloglist dibuka sehingga ahad malam. *wink

    Tq. :)

    BalasPadam
  9. ASSALAMUALAIKUM , DENGAN SUKACITANYA DIMAKLUMKAN DISINI ADA G.A TERBESAR MEI, MEMANG AWESOME . HADIAH TOP REFERRAL SEHINGGA RM150.++ . JOM JOM . ADA BANYAK LAGI HADIAH . ANDA DI TAG #279
    LINK TAGGING :
    http://www.officialsyafiqmuhammad.blogspot.com/2013/05/tagging3.html
    link G.A :
    http://officialsyafiqmuhammad.blogspot.com/2013/05/1st-biggest-giveaway-by-osm.html

    BalasPadam
  10. gd.luck,..akak dah xder mak..

    BalasPadam
  11. alahai dah habis , hehe ,

    BalasPadam