Selasa, 28 Mei 2013

Segmen Nabeel Fikree Mencari Bloglist #2





Nabeel Fikree sedang mencari bloglist untuk bulan Jun dan Julai iaitu pencarian bermula dari 26 Mei 2013 dan berakhir pada jam 11:59 malam 30 Mei 2013 nanti. 20 orang yang bertuah akan dimasukkan ke dalam bloglist Nabeel Fikree bermula 1 Jun nanti.


Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog NabeelStories.com.
  2. Buat satu entri bertajuk Segmen Nabeel Fikree Mencari Bloglist #2
  3. Sila copy code yang telah disediakan dan paste pada ruangan HTML entry
  4. Tinggalkan link entry pada ENTRY INI sahaja

Harap segmen ni mendapat sambutan.

Jumlah peserta yang akan di pilih untuk masuk ke dalam bloglist bergantung kepada penyertaan anda.





.

11 ulasan:

  1. blogwalking dari segmen yang sama...sambil-sambil tu meh jalan2 tgk kereta hello kitty akak yg comel..hehehehe (tetibe iklan kan?)

    BalasPadam
  2. dari segmen nabil..jalan-jalan sini
    http://kisahsidairy.blogspot.com/2013/05/segmen-nabeel-fikree-mencari-bloglist-2.html

    BalasPadam
  3. Assalamualaikum , Hi ! Fyza datang follow sini .
    Dari segmen yang sama ^^
    http://fyzaapunyacerita.blogspot.com/2013/05/segmen-nabeel-fikree-mencari-bloglist-2.html

    BalasPadam
  4. Salam perkenalan..dri segmen yg sama & follow sini..jom singgah blog zue..

    http://zu-ibrahim.blogspot.com/2013/05/segmen-nabeel-fikree-mencari-bloglist-2.html

    BalasPadam
  5. salam...ayu dtg dr segmen yg sama..

    ada masa nanti dtg la ke blog ayu... follow ayu dan join segmen ayu ye...tq..

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/05/segmen-nabeel-fikree-mencari-bloglist-2.html

    BalasPadam
  6. Bw kat sini...makseh singgah belog cik akak :)

    BalasPadam
  7. tq sudi datang blog saya,, hehe,,

    BalasPadam
  8. membalas kunjungan.. terima kasih sudi singgah&follow.. dah follow di sini dulu lagi..

    BalasPadam
  9. sudah folo..thank you for your visit :)

    BalasPadam
  10. kita dah lama follow ayu..hehe

    http://nanaownlife.blogspot.com/2013/05/segmen-nabeel-fikree-mencari-bloglist-2.html

    BalasPadam
  11. salam ziarah ^^ PG datang dari segmen yang sama ^^ follow kamu sama ya ^^

    http://puangojes.blogspot.com/2013/05/segmen-nabeel-fikree-mencari-bloglist-2.html

    BalasPadam