Sabtu, 4 Mei 2013

Segmen Blogger Paling Cool

Assalamualaikum . Alhamdulillah , semalam berlangsung pencarian sponsor , ramai juga , tapi ninaa terpaksa tapis beberapa orang sebab kalau boleh tak nak banyak syarat sangat kan . So . sementara menunggu Simple Giveaway yang akan tamat pada 18 Mei ini , Ninaa nak buat satu segmen , seminggu sahaja ^^

Syarat-Syaratnya ialah :
  1. Follow Blog Sponsor --> CikAkma , FatinSyaheera , Hidayah , Mimi
  2. Like -->
  3. Follow Sini -->
  4. Buat satu entry dengan tajuk "Segmen Blogger Paling Cool"
  5. Copy Coding yang telah diberikan dan paste di HTML
  6. Pastekan URL Segmen anda di ruangan komen .
*Kalau tiada Twitter , its ok ^^


Senang je kan syarat nya :) So Hadiah-hadiahnya ialah :

  1. T-Shirt Running Man untuk seorang *saiz M
  2. Topup RM5 untuk 8 orang
  3. Topup RM10 untuk 2 orang
  4. Long Necklace untuk seorang
Lumayan tak hadiah tu ? InsyaAllah , akan ada pertambahan hadiah . Segmen ini tamat pada 11 Mei 2013 . Pemenang akan dimumkan pada hari esoknya . Klik Banner untuk join ^^

17 ulasan:

  1. salam..dr segmen yg sama..good luck.:-)
    http://nurnaa-irah.blogspot.com/2013/05/segmen-blogger-paling-cool.html
    >done follow here<

    BalasPadam
  2. Assalamualaikum, dari segmen yg sama :D salam kenal!
    http://supersagaaaa.blogspot.com/2013/05/segmen-blogger-paling-cool.html

    BalasPadam
  3. Datang dari segmen yang sama :)

    http://i-ezzaen.blogspot.com/2013/05/segmen-blogger-paling-cool.html

    Good Luck ^^

    BalasPadam
  4. hai..singgah dari segmen yang sama...good luck oke :)

    http://diebadhie.blogspot.com/2013/05/segmen-blogger-paling-cool.html

    BalasPadam
  5. dari segmen sama , follow blog cantik ni ^^ . jemput singgah blog :)

    http://luvelyhuzzy.blogspot.com/2013/05/segmen-blogger-paling-cool.html

    BalasPadam
  6. Hye ! Jom join ni ^^

    http://gadislollipops.blogspot.com/2013/04/segmen-promote-blog-di-facebook.html

    BalasPadam
  7. salam ayu dtg dr segmen yg sama..

    ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye... follow sekali tau...heehhe..tq..

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/05/segmen-blogger-paling-cool.html

    BalasPadam
  8. membatas kunjungan , GoodLuck <3
    Done followback hee

    BalasPadam
  9. balas kunjungan. dah lama follow sini ^^v
    http://www.fatindiana.com/2013/05/segmen-blogger-paling-cool.html

    BalasPadam
  10. Datang membalas kunjungan :D dah lame follow ayu ^^

    BalasPadam
  11. salam dari segmen yg sama...datang singgah..

    BalasPadam
  12. salam..singgah balas kunjungan :D

    BalasPadam
  13. gud luck..(^_^)

    http://eymasushoppe.blogspot.com/2013/05/segmen-blogger-paling-cool.html

    BalasPadam
  14. saya datang membalas kunjungan dari student kecik :D

    BalasPadam