Khamis, 11 April 2013

Segmen:1000 Followers!

joooom join segmen yg akan dapat hadiah ni..hehehe.. kelik banner ye kalau nak join...

21 ulasan:

  1. Join sini jugak. ^^

    Btw, jom join sini selain dapat meningkatkan traffic blog awak jugak berpeluang memenangi hadiah. :)

    http://meyrajohn.blogspot.com/2013/04/bubbly-associates-giveaway.html

    http://meyrajohn.blogspot.com/2013/03/giveaway-by-cavern-healthcare.html

    http://meyrajohn.blogspot.com/2013/03/segmen-kenangan-terindah.html

    http://meyrajohn.blogspot.com/2013/03/mini-giveaway-by-ainamansorcom.html

    http://meyrajohn.blogspot.com/2013/04/segmen-follow-april-hingga-disember-2013.html

    http://meyrajohn.blogspot.com/2013/04/contest-header-paling-meletop-2013-by.html

    http://meyrajohn.blogspot.com/2013/04/simple-giveaway.html

    http://meyrajohn.blogspot.com/2013/04/first-giveaway-by-anis.html

    http://meyrajohn.blogspot.com/2013/04/second-giveaway-smile.html

    http://meyrajohn.blogspot.com/2013/04/annual-giveaway-by-alyaa-najlaa.html

    http://meyrajohn.blogspot.com/2013/04/aniversary-versi-saya.html

    http://meyrajohn.blogspot.com/2013/04/maera-ismail-giveaway-2013.html

    http://meyrajohn.blogspot.com/2013/04/doodle-segment-by-munirah-mn.html

    http://meyrajohn.blogspot.com/2013/04/photo-contest-awesome-by-selalulalu.html

    http://meyrajohn.blogspot.com/2013/04/segmen-team-follow-back-by-mira.html

    BalasPadam
  2. Dari segmen yang sama..
    Done follow you.. :-)

    http://orianavanila.blogspot.com/2013/04/segmen-1000-followers.html

    BalasPadam
  3. Terima Kasih,sudi join segmen ni,Senarai peserta dah kuar.Jemput Blogwalking okay.Terima Kasih...

    Refer this link:
    http://sibodohjangankacau.blogspot.com/2013/04/senarai-peserta-segmen-1000-followers.html

    BalasPadam
  4. salam..ayu dtg dr segmen yg sama...
    ada masa nnati singgah la ke blog ayu ye...

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/04/segmen1000-followers.html

    BalasPadam
  5. Singgah dari segmen yang sama
    Done follow anda :)
    Harap dapat followback :

    1. Follow me
    2. Tinggalkan jejak di cbox
    3 . Tinggalkan komen disini :

    http://shaheiraismail.blogspot.com/2013/04/segmen1000-followers.html

    Terima kasih ! undur diri dulu yaa , ada masa singgah lagi .

    BalasPadam
  6. singgah sambil balas kunjungan ayu .. hee :D

    http://dunia-iekafarhana.blogspot.com/2013/04/segmen1000-followers.html

    BalasPadam
  7. membalas kunjungan singgah di sini...

    BalasPadam
  8. dari segmen yang sama :) Follow sini :D

    http://mylife-leogurl94.blogspot.com/2013/04/segmen1000-followers.html

    BalasPadam
  9. dari segmen yg sama .come visit me :D
    http://dila-syadila.blogspot.com/2013/04/segmen1000-followers.html

    BalasPadam
  10. From segmen yang sama.. http://princessharnasya.blogspot.com/2013/04/segmen-1000-followers.html
    |
    |
    v
    Singgah law

    BalasPadam
  11. kunjungan balas daripada azwa! tq so much for your visit :)

    BalasPadam
  12. done bw kat sini :) mira dari segmen yg sama.. jemput singgah di blog mira pulak ye :D
    http://miramohdsakri.blogspot.com/2013/04/segmen1000-followers.html

    BalasPadam
  13. bw dari segmen yang sama http://smileymiya.blogspot.com/2013/04/segmen1000-followers.html . done follow :)

    BalasPadam
  14. Hai, mira dari segmen yang sama :D
    Follow sini ya ...


    http://cikyanxyanx.blogspot.com/2013/04/segmen-1000-followers.html

    BalasPadam
  15. dari segmen yg sama.. done follow/singgah.. jom singgah/follow teman lik.. =)
    http://sibodohjangankacau.blogspot.com/2013/04/segmen-1000-followers_11.html

    BalasPadam
  16. balas kunjungan :)
    maaf lambat..hehe
    http://fiqansz.blogspot.com/2013/04/segmen1000-followers.html

    jemput join sekali:

    segmen yang tamat 21 April ni:
    http://fiqansz.blogspot.com/2013/04/segmen-saya-nak-tempah-ruang-tapak.html

    http://fiqansz.blogspot.com/2013/04/short-segmen-like-and-win-part-2.html

    dan segmen yg tamat esok, tak payah buat entri, just nyatakan 3 perubahan dlm blog fiqa :)
    http://fiqansz.blogspot.com/2013/04/segmen-teka-teki-1-hari-by-fiqa-nsz_18.html

    BalasPadam
  17. Singgah dari segmen yang sama
    Done follow you ^_^
    Harap dapat followback yer :

    1. Follow me
    2. Tinggalkan jejak di cbox
    3 . Tinggalkan komen disini :

    http://kutahukuadamu99.blogspot.com/2013/04/segmen1000-followers.html

    TQ ! kite undur diri dulu yaa , ada masa singgah lagi . Nice meet you :Dhttp://kutahukuadamu99.blogspot.com/2013/04/segmen1000-followers.html

    BalasPadam
  18. nice day :)
    Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
    pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
    Jadilah seperti yang kamu inginkan,
    karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
    dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
    yang ingin kamu lakukan

    http://www.nolimitadventure.com/

    BalasPadam
  19. nice day:)
    saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
    yang saya kemarin..


    bagi-bagi motivasi yaa.. :)


    http://wisataoutboundmalang.com/

    BalasPadam