Sabtu, 27 April 2013

segmen : awak mengundi di mana?


ENTRY NI AYU DAH GAM KUAT2 TAU...HINGGA HUJUNG BULAN NI

salam kawan2...hari ni ayu nak buat segmen........hehehe ayu nak tanya kawan2 blogger semua..memandangkan parlimen dah dibubarkan so masa untuk kita mengundi pada 5 MEI 2013..... ia satu kewajiban sebagai seorang rakyat MALAYSIA... ayu terlalu excited sgt sebab ini la kali pertama ayu nak mengundi... ayu bakal mengundi di kota tinggi...kawan2 dimana lah?... joom join segmen ayu ye...

syaratnye mudah je :
SYARAT UTAMA : kene jadi follower ayu dulu yer...follow sekali twitter ayu kelik sini AYUINSYIRAH
1. korang kene gamkan gmbo diatas dlm entry korg dan linkkan ia ke entry ni..
2. tajoook nye : "segmen : awak mengundi di mana?".
3. lepas tu kawan-kawan kene jawab soalan yg ada di banner tu..
     AWAK MENGUNDI DI MANA?
4. dah siap gam kuat2  korgnye url dalam komen kat bawah yer..

hope sangat penyertaaan memberangsangkan... akan tamat pada 30 / 4 / 2013  nantiii...jam 10.00 malam...hehehe...

3 ulasan:

  1. http://eyrrazerra.blogspot.com/2013/04/segmen-cerita-saya-paling-ohsem-by.html

    Mari join segmen yang Eyrra buat ni... Jom menjadi pengarah filem dalam segmen Eyrra ni.. Buat entry yang ringkas n padat jalan ceritanya... Mari mari mencuba... siapa kah cerita yang paling ohsem antara-antara blogger yang join segmen Eyrra ni...

    BalasPadam
  2. wow mengundi pun ade segmen ek..ehe ok nnti sy join last2 minit tau... :)

    BalasPadam
  3. nice day:)
    saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
    yang saya kemarin..


    bagi-bagi motivasi yaa.. :)


    http://wisataoutboundmalang.com/

    BalasPadam