Khamis, 11 April 2013

Saya Nak T-Shirt I Love Korea Dari UzairOthman.com

salam semua.... lama dah ayu tak update blog...hehehe...ni pun luangkan masa sikit utk join giveaway dari blogger uzair sebelum ayu teruskan tugas menanda buku tulis murid yg bnyk ni...hehehe ..siap bawa balik umh lagi tuh...rajin tak???..hahaha

alamak ... hadiah dari korea tuh..jooooom join ye kawan2 best hadiah nyer ada dpt baju lagi tuh... I LOVE KOREA... ayu teringin sangat nak g korea..hope sgt suatu hari nanti tertunai la hajat nak ke korea...terutama nak ke pulau namie..(cmne ek eja nyer..ayu belasah je tuh)... ala pulau yg cantik sgt tuh... hehehe winter sonata punya memori..hehehe..

uzair tanya...kenapa ayu nak sgt t-shirt tu...hehehe..jawapan yg hampir sama ngn org lain..mesti ayu nak sebab ia satu pemberian dari rakan blogger...boleh dijadikan inspirasi utk kesana...hehhe... kalau ayu takde rezeki nak dpt t-shirt tu..kalau dpt fridge magnet pooon ayu suka juga sebab ayu ni pengumpul tegar fridge magnet...hehehe... dapat key chain pun takpe... boleh nanti ayu sangkutkan kat pencilcase ayu ..hari2 ayu bawa masuk kelas utk mengajar hehehe...

hehehe..pnjang pulak ayu bercerita... kalau kawan2 nak join giveaway yg berlangsung hingga 10 mei 2013 ni kelik kat BANNER dibawah yer..


kalau ada masa nanti kawan2 boleh la ziarah ke blog uzair utk tau perkembangan pasal giveaway ni.. kelik dibawah ye..


 senarai Hadiah Give Away Contest kali ini :-
  • Pertama : 1 Helai Tshirt I Love Korea dan Korea Key Chain
  • Kedua : 1 helai T-Shirt (Korea with Palace & Flaq) dan Korea Key Chain
  • Ketiga : 1 Korea Fridge Magnet dan Korea Key Chain
  • Keempat : 1 Korea Fridge Magnet dan Korea Key Chain
JANGAN LEPASKAN PELUANG YE KAWAN2....

3 ulasan:

  1. Heeey. From the same segment :D Nice blog. Visit me back maybe?

    http://b2uty-cookies.blogspot.com/2013/04/saya-nak-t-shirt-i-love-korea-dari.html

    BalasPadam
  2. Dari GA yang sama. Goodluck tau ;)

    Jemput singgah...
    http://norvanida.blogspot.com/2013/04/saya-nak-t-shirt-i-love-korea-dari.html

    BalasPadam
  3. from the same segment..eh cegu ke...hehe..salam kenal ye :)

    BalasPadam