Isnin, 11 Mac 2013

T E R H A R U

 

 hehehehehe....dah banyak sangat entry ayu berkisar tentang ayu join segmen.....hehehee... jenjalan kat blog kawan2... tetiba ada dapat sesuatu yg istimewa..hehehe.. tuan blog memberi penghargaan kepada ayu sebab ayu jadi follower blog dia yang ke 200 ..hehehe.. joooom baca entry yang dia buat special utk ayu..hehehe..

terharu sangat ni..huhuhuhuhu... jooooom baca.. tekan link dibawah yer..

 http://sayacikummi.blogspot.com/2013/03/miss-ayu-insyirah-is-my-200.html

cikgu yang terharu sangat ...hehehe.. tuan blog ni siap puji...kritik...blog ayu... heheh..ayu terima dengan lapang hati ..mana yang ayu boleh baiki ayu baiki demi kawan2 semua... luv u all semua lah..




3 ulasan:

  1. hehehe selamat berblog & bersegmen :)

    BalasPadam
  2. salam singgah rabu...

    nota cinta: nanti rajin2 lah singgah blog js ye...dh msk dlm bloglist js dh....hihi

    BalasPadam
  3. assalamualaikum kak ayuuuu..

    hahah.. berzaman tak singgah sini.
    dah ada bunny seketui kat bawah tu akk bela ek.
    Daripada zaman 2013 sampai la ni, followers kite tak berubah mana pun tapi akak punye.. pehhhh.. mantap !

    Cuba bagi booster sikit untuk sy aktif kak. Hehe

    BalasPadam