Sabtu, 9 Mac 2013

Segmen Follow & Blogwalking #2 Oleh Mialiana.com


Segmen ini dibuat bagi memudahkan Mia Liana untuk follow dan blogwalking semua blog peserta segmen ini. Secara tidak langsung ianya memberi ruang dan peluang kepada blogger lain untuk turut follow, blogwalking dan berkenalan antara satu sama lain dengan lebih mesra.

Segmen ini bermula dari 7.00 pagi 9 Mac 2013 sehingga 11.59 malam 20 Mac 2013. Mia Liana berharap agar segmen ini mendapat sambutan dan semua blogger dijemput join.

Hanya 4 langkah mudah diperlukan :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen Follow & Blogwalking #2 Oleh Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen entri ini.
Pemilihan pemenang :
  1. 10 blog akan dipilih melalui random.org
  2. Pemenang dikehendaki memberikan satu URL entri terbaik dari blog mereka untuk di review di Mialiana.com
  3. URL entri terbaik hendaklah ditinggalkan di ruangan komen entri pengumuman pemenang nanti.
tunggu apa lagi... sila klik banner di atas untuk join....

41 ulasan:

  1. selamat bersegmen..jmput join sini..

    BalasPadam
  2. jln2 tngl jejak disini..
    dr segmen yg sama n enjoy blogging..^_^

    BalasPadam
  3. dari segmen yg sama...happy2 berblogging..

    jemput singgah:

    http://umikasum.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    follower ke 1815

    BalasPadam
  4. DARI SEGMEN SAMA :)
    already follow here~
    http://www.aisyahhumaira.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    BalasPadam
  5. As salam, singgah dr segmen yg sama, jalan2 sini..btw alredy follow u :D

    http://seneoritabaharin.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    BalasPadam
  6. Selamat bersegmen ya, Ayu.
    Ibu singgah dari segmen sama..

    http://ibuberbicara.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    BalasPadam
  7. assalamuaikum...

    singgah dari blog Mialiana.com. jgn lupa singgah balas ke blog sy :D

    http://www.khairilmazri.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    BalasPadam
  8. weeee, datang dari segmen yg same. selamat bersegmen ^___^

    BalasPadam
  9. dari segmen yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    BalasPadam
  10. singgah dari segmen sama..
    done follow sini.. :)
    jemput singgah..

    http://ielaynna.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    BalasPadam
  11. Selamat bersegmen :D
    Semoga segmen sebegini dpt mengeratkan hubungan sesama blogger.

    BalasPadam
  12. done here yop/yong
    http://www.mimbarhatiku.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    BalasPadam
  13. datang singgah sini
    http://ibuamirulpunyeblog.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html
    dah lama follow blog ni

    BalasPadam
  14. DARI SEGMEN SAMA :)
    Dah follow sini~
    Jangan lupa follow saya balik k~

    http://fatinhalid.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    BalasPadam
  15. Assalamualaikum w.b.t & Selamat Petang.. Eraz datang guling-guling ke sini melalui Segmen Follow & Blogwalking #2 Oleh Mialiana.com.. [ http://www.erazfadli.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html ] Segmen Follow & Blogwalking #2 Oleh Mialiana.com | ERAZ FADLI

    BalasPadam
  16. Selesai BW dan follow,
    t/kasih..

    aynora nur

    BalasPadam
  17. singgah dari segmen yang sama .jom singgah blog sy :)

    http://missikushi.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    BalasPadam
  18. Salam perkenalan,

    Kunjung mengunjung amalan mmulia...
    Senang2 kunjung ke Relaks Minda pula :)
    http://relakssminda.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    BalasPadam
  19. dari segmen sama.
    http://www.kisahemasputih.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    BalasPadam
  20. assalamualaikum.. saya datang dari segmen yang sama ^_^

    http://kum-pun.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    BalasPadam
  21. dtg melayang dari segmen yang sama... singgah sini dan follow sekali...salam perkenalan...

    http://furrasbubblynotes.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    BalasPadam
  22. Salam ziarah Ummi datang singgah, jom ke blog Ummi sambil berpantun :D

    http://mamasentimental.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    BalasPadam
  23. hi bw & follow sini dr segmen sama
    http://msvelentine.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    BalasPadam
  24. Salam.... terima kasih kerana sudi join dan support Segmen Follow & Blogwalking #2 oleh Mialiana.com ini.

    Senarai peserta sentiasa dikemaskini dari semasa ke semasa sehingga segmen tamat.

    Selamat berblogwalking dan berkenalan dengan peserta segmen yang lain. (^_^)

    BalasPadam
  25. Salam singgah dari segmen yang sama :)

    http://dianaazisworld.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    BalasPadam
  26. dari segmen yg sama , done follow , follow me back keyy.
    http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    BalasPadam
  27. datang singgah sini dari segmen yg sama...


    http://pening-pala.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    BalasPadam
  28. mselim3 datang dari segmen yang sama, dah pernah follow blog nie,,,if u fre follow me k.

    http://mselim3.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    BalasPadam
  29. dari segmen yg sama.. done follow sini.. jom follow n singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html#comment-form

    klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    BalasPadam
  30. dr segmen yg sama http://eryati.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    BalasPadam
  31. Hai..hani singgah sini....dari sgmen y sama..selmat bknln yer...http://mardiyanhani.blogspot.com/2013/03/first-giveaway-by-miz-rizhani.html...jempot join ga saya pulak..jom...http://mardiyanhani.blogspot.com/2013/03/follow-blogwalking2-mia-liana.html

    BalasPadam
  32. shad datang dari segmen sama.. already follow sini.. :)
    http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    BalasPadam
  33. salam perkenalan :)

    singgah sini dari segmen yg sama.
    http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    #1866

    BalasPadam
  34. dari segmen sama ^^
    http://www.nazlyizan.my/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    Jom join GA gempak yana

    BalasPadam
  35. As salam,

    Singgah sini dari segmen yang sama..salam kenal dan follow ye :-)

    http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    BalasPadam
  36. Salam blogwalking dari segmen yang sama,gud luck & selamat berkenalan,cantik blog ni,kemas je :)
    Jom ke blog cik kumbang sambil join Segmen: Bloglist 2013 Belog Cik Kumbang.

    http://kumbangmerahbintikhitam.blogspot.com/2013/03/segmen-bloglist-2013-belog-cik-kumbang.html

    HAPPY BLOGGING :)

    BalasPadam
  37. Assalam..
    husna singgah sini..juga dari segmen yg sama..
    maaflar baru ada masa dpt jejak..=)
    http://husnazahidi.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    BalasPadam