Ahad, 31 Mac 2013

segmen : blogwalking bersama ayuinsyirah


ENTRY NI AYU DAH GAM KUAT2 TAU...HINGGA HUJUNG BULAN NI
salam kawan2...hari ni ayu nak buat segmen... BLOGWALKING.....hehehe ayu nak kumpulkan senarai blog yg joint SEGMEN ni nanti biar mudah nnti kita semua nak ziarah menziarahi hehehe...
syaratnye mudah je :
SYARAT UTAMA : kene jadi follower ayu dulu yer...follow sekali twitter ayu kelik sini AYUINSYIRAH
1. korang kene gamkan gmbo diatas dlm entry korg dan linkkan ia ke entry ni..
2. tajoook nye : "segmen : blogwalking bersama ayuinsyirah".
3. lepas tu kawan-kawan kene buat sikit kata-kata aluan selamat datang ke belog kawan-kawan ye...
4. dah siap gam kuat2  korgnye url dalam komen kat bawah yer..

hope sangat penyertaaan memberangsangkan... akan tamat pada 31 / 3 / 2013  nantiii...jam 10.00 malam...hehehe...

SENARAI BLOGGER YANG DAH JOIN SEGMEN AYU..
jooom sama2 kita blogwalking..tambah follower tambah kenalan..

14.

20 ulasan:

  1. http://www.paly.my/2013/03/segmen-blogwalking-bersama-ayuinsyirah.html

    :)

    BalasPadam
  2. saya join..
    http://todreamfantastic.blogspot.com/2013/03/segmen-blogwalking-bersama-ayuinsyirah.html

    BalasPadam
  3. http://umikasum.blogspot.com/2013/03/segmen-blogwalking-bersama-ayuinsyirah.html

    BalasPadam
  4. join ! :) http://myrahthesamuraii.blogspot.com/2013/03/segmen-blogwalking-bersama-ayuinsyirah.html

    BalasPadam
  5. JOIN!

    http://diarionlinenurul.blogspot.com/2013/03/segmenblogwalking-bersama-ayuinsyirah.html

    BalasPadam
  6. http://sweet7cupcakes.blogspot.com/2013/03/segmen-blogwalking-bersama-ayuinsyirah.html

    BalasPadam
  7. hiiii sy join :)

    http://nurfaezahabdullah1712.blogspot.com/2013/03/segmen-blogwalking-bersama-ayuinsyirah.html

    BalasPadam
  8. Hello! Mizu join segmen ni! ^w^
    http://revelation-masters.blogspot.com/2013/03/segmen-blogwalking-bersama-ayuinsyirah.html

    BalasPadam
  9. nanti boleh la blog walking kat blog sy pulak..hehee

    BalasPadam
  10. join~

    http://www.natasya-pink.my/2013/03/segmen-blogwalking-bersama-ayuinsyirah.html

    BalasPadam
  11. moga semakin bertambah rakan di alam maya.. ;)

    BalasPadam
  12. Ana join ya ukhti :)

    http://www.erjud-chayob.com/2013/03/segmen-blogwalking-bersama-ayuinsyirah.html

    BalasPadam
  13. nice day :)
    Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
    pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
    Jadilah seperti yang kamu inginkan,
    karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
    dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
    yang ingin kamu lakukan

    http://www.nolimitadventure.com/

    BalasPadam
  14. http://meyrajohn.blogspot.com/2013/03/segmen-blogwalking-bersama-ayuinsyirah.html

    SAYA JOINED!! ^^

    BalasPadam
  15. done follow and join
    http://aiyoueaziz.blogspot.com/2013/03/segmen-blogwalking-bersama-ayuinsyirah.html

    BalasPadam
  16. Mari join sini. ^^ Best!!

    http://meyrajohn.blogspot.com/2013/03/giveaway-topup-pearlcholic-birthday-by.html

    Thanks!!

    BalasPadam
  17. iema join ^^
    http://iema90.blogspot.com/2013/03/segmen-blogwalking-bersama-ayuinsyirah.html

    BalasPadam
  18. joined ;-)

    http://snowgirlz.blogspot.com/2013/03/segmen-blogwalking-bersama-ayuinsyirah.html

    BalasPadam
  19. http://meyrajohn.blogspot.com/2013/04/headerfooter-by-selalulalu.html

    JOM JOIN SINI. :)

    BalasPadam