Sabtu, 9 Februari 2013

Segmen : Pencarian Bloglist Fizgraphic

salam semua.... arini ayu nak join segmen...jooom ramai2 kita join... kelik kat banner dibawah tau. ayu suka blog fizgraphic ni... tenang jer... senang nak cari maklumat dan tak serabut... kombinasi warna yang ayu suka..

segmen ni tamat malam ni tau.... hehehe... malam raya cina..hehehe jam 11.59 malam

6 ulasan:

  1. Saya datang dari segmen yang sama :D Semoga awak berjaya.. Goodluck!! ^_^

    BalasPadam
  2. Aida pun join segmen yang sama.. hope kita sama2 ditempatkan dalam bloglist apit :) comel pulak background blog kamu.. hehe

    http://www.diarisifroggie.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-fizgraphic.html

    BalasPadam
  3. singgah dari segmen sama jom singgah sini smbil berkenalan :D

    BalasPadam
  4. salam... deno dtg dari segmen yg sama :)

    www.dayangdeno.blogspot.com

    BalasPadam
  5. dari segmen yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-fizgraphic.html

    BalasPadam