Rabu, 27 Februari 2013

SAYA NAK T-SHIRT BLOG!! AWAK NAK??

jooooooom join...nak dapat baju free tak???... kalau nak kelik kat abnner dibawah yer... cantik tau baju nyer.. ayu berkenan sangat...cantik..



ANTARA DESIGN TSHIRT YANG BAKAL MENJADI MILIK ANDA


p/s: kesemua pemenang akan menerima sehelai t-shirt pilihan sendiri, tertera nama blog anda=) suka tak?
 
ayu suka nombor 1 dan 3 sebab kalau yg lain ayu pakai tudung tulisan tu akan terlindung ngan tudung kalau nombor 1 dan 3 tidak.... huhuhu ni berangan dulu ni.. kalaulah ayu dapat ayu nak saiz 3XL... waaa besar nyer.. ye... memang besar .. ayu suka pakai baju yg besar..hehe..dan longgar.. maaf ye..
 
ada lagi...sebelum hantar kene lengkapkan slogan..
 
 Slogan: Saya suka Salju Creative kerana memberi peluang kepada para blogger bersatu hati memantapkan lagi dunia blogger dengan memberanikan diri mencipta sesuatu yang membuatkan semua blogger bersatu dengan niat dan hati yang tulus...

2 ulasan:

  1. dari GA yang sama .. hehehe .. goodluck ! =D

    http://aliaazlovely.blogspot.com/2013/03/saya-nak-t-shirt-blog-awak-nak.html

    BalasPadam