Khamis, 28 Februari 2013

segmen : follow blog dan twitter ayuinsyirah 2013


 ENTRY NI AYU DAH GAM KUAT2 TAU HINGGA HUJUNG BULAN NI
salam semua... ayu mengupdate blog lagi..hehehe...sorry ye dah lama ayu tak update...busy la nazir dtg sekolah... so sekarang juga ayu nak buat segmen... jooom join ramai2...yer.. senang sgt syaratnyer... kawan2 kene follow blog dan twitter ayu yer... nanti ayu follow kawan2 juga...

 syarat2 nyer :
1. sebelum tu pertama sekali ayu minta sangat kawan2 follow ayu dulu..bolehkan..hehe
2. yang mana ada twitter jooom follow ayu juga tekan AYUINSYIRAH
3. tajuknyer SEGMEN : FOLLOW BLOG DAN TWITTER AYUINSYIRAH 2013
3. gam kuat2 banner comel diatas dan linkkan ke entry ini ye
4. kalau kawan2 nak tag rakan-rakan blogger yg lain pun boleh...tak tag pun takpe...hehehe
5. siap....gam kuat2 kat ruangan komen kat bawah...hehehe

 segmen ni ayu kasi masa hingga28/2/2013... 

19 ulasan:

  1. http://www.aimisyahirah.com/2013/01/segmen-follow-blog-dan-twitter.html join..:)

    BalasPadam
  2. http://nshsmirotic-bouncet.blogspot.com/2013/01/segmen-follow-blog-dan-twitter.html

    Saya sertaiii :)

    BalasPadam
  3. Setel...

    http://slumb3rstory.blogspot.com/2013/01/segmen-follow-blog-dan-twitter.html

    BalasPadam
  4. Salam . . Saya dah follow blog ayu :) Saya cuma tak boleh follow twitter sebab dah limit . . Sorry :)

    BalasPadam
  5. saya join!

    http://mahligaiqirana.blogspot.com/2013/02/segmen-follow-blog-dan-twitter.html

    BalasPadam
  6. gam pakai ape ni? hihi.
    Selamat bersegmen :)

    BalasPadam
  7. http://p0y0polife.blogspot.com/2013/02/segmen-follow-blog-dan-twitter.html

    kite dh join :)
    good luck dear.

    BalasPadam
  8. Salam =)

    Bloggers Sarawak kh?
    Thanks tinggalkan link di FB tapi kalau boleh tolong link blog anda pada ruang komen entri ni: http://duniaitusfera.blogspot.com/2013/02/paging-for-sarawak-bloggers-by-vee.html
    Senang nak susun dalam senarai. Tak follow pun takpa. Thanks a lot =)

    p/s: Suka tengok background tu. Rasa vintage ada, rasa mcm kain cotton English pun ada =))

    BalasPadam
  9. salam,

    lega kan nazir dh selesai pantau... sy sk lktp sg sayong, kulai... erm, sy tkde twitter...

    BalasPadam
  10. Salam'alaik..
    anda diTAG ..
    sila dtg komen :)

    http://beyondtotheinfinity.blogspot.com/2013/02/random-giveaway-by-ls.html

    BalasPadam
  11. kuatnya gam..ehe..slmt bersegmen

    BalasPadam
  12. Saya doh join :)
    http://alisyasuju.blogspot.com/2013/02/segmen-follow-blog-dan-twitter.html

    BalasPadam
  13. http://akelkiwanaekan.blogspot.com/2013/02/segmen-follow-blog-dan-twitter.html

    BalasPadam
  14. kunjungan balas n follow ayu.salam kenal =)

    BalasPadam
  15. all the best for the segmen...semoga berjaya nanti......

    BalasPadam
  16. http://hasnah60.blogspot.com/segmen-follow-blog-dan-twitter.html

    BalasPadam
  17. assalamualaikum ayu...selamat bersegmen...:)

    BalasPadam