Selasa, 15 Januari 2013

segmen ayu : jooom follow ayu di twitter

 

assalam kawan2 semua... arini ayu mcm nak buat segmen la...hehehe senang sangat.. memandangkan ayu ni baru je berjinak2 ngan twitter so... jooom follow ayu... ajar ayu bertwitter...hehehe..

syarat2nya..: yang utama mesti ada twitter nanti follow twitter ayu tekan kat nama ayu ni ek AYUINSYIRAH utk follow ayu.
1. kawan2 kene letak tajuk nya SEGMEN AYU: JOOM FOLLOW AYU DI TWITTER
2. lepas tu tampal kuat-kuat gambar abnner di atas hehehe...link kan sekali ke entry ni ye..
3. pastu buat la sikit kata2 utk ajak kawan2 lain join segmen ayu ni dan follow twitter ayu..
4. dah siap.....boleh hantar yer... tampalkan url entry kawan2 ke ruangan komen kat bawah ni... 

tq semua ye... ayu buat segmen ni sampai hari rabu depan 22 / 1 / 2013

3 ulasan:

  1. Joined :)

    http://hadiahbintangjatuh.blogspot.com/2013/01/segmen-ayu-joom-follow-ayu-di-twitter.html

    BalasPadam
  2. yana join
    http://cyanxkamo.blogspot.com/2013/01/segmen-ayu-joom-follow-ayu-di-twitter.html

    BalasPadam