Sabtu, 15 Disember 2012

SUAMI AKU USTAZ

waaaa....statement kat atas kalau lah kena pada ayu.....bersyukur yang amat....hehehe... sebab ayu tgh admire kat ustaz sorg ni kat sekolah (hahahaa..ayat gatal..mane ade acah jer..hahaah segan la tuh)...hahaha... bile baca novel ni...ketawa ..senyum...gelak sorg2....feeling sorang2 hahahaa...kelakar2... watak dia nama LISA juga...tapi ni kes dia kena kawin dengan abg sepupu dia masa tingkatan 5 ... sebelum ibu dan ayah nya pergi menunaikan haji...hehehe..sweeet sangat ustaz hafiz menjaga isterinya yang juga anak muridnya di sekolah...hehehe...

WAJIB BACA TAU...hehehe... bestlah senang cite...hehehe.. ada lagu CINTA DALAM HATI tau dalam novel  ni...jap cuba dengar...hhehee



hehehe....best lagu ni... sebenarnya....dalam novel ni banyak mendidik.. mengingatkan kita para pembaca dengan sejarah islam yg diselitkan secara spontan... dari awal hingga akhir ayu rasa novel ni memang best hehehe... ada masa nanti baca la yer kawan2..heehe.. ni novel nyer..


4 ulasan:

  1. baca tajuknya n sinopsisnya memang sangat menarik. nak beli lah. nak tengok sejauh mana bestnya :)

    BalasPadam
  2. kuat baca nover yerk,, singgahla sini, baca novel dekat belogisam then tinggal komen sekali tau

    BalasPadam
  3. Alamak..tak suke lak nak baca novel =__='

    BalasPadam
  4. ya allah kak.. daa lama carik novel ni.. akak beli dkt mana ? mana nak jumpe ek ? siryes ni ;)

    BalasPadam