Sabtu, 15 Disember 2012

"Segmen: Memori 2012 Terpahat di Ingatan"



kalau nak join kelik je kat banner diatas yer... ayu nak tag WILMA dan AHMAD...

hehehe....memori terindah....2012... ayu dan fmly pergi melancong ke pantai timur... ni masa awal tahun lagi...masa cuti tahun baru cina...hehee... bermula dengan kelantan dan terengganu ....hehehe..best sangat dapat bawa mak jalan2....hehehe......yang paling best...dapat menjejakkan kaki semula ke universiti ayu dulu...UMT....last pergi masa sukma 2008 ...hehehe...

10 ulasan:

  1. hehe tq tag sis ayu:)

    nanti di masa lapang AA cuba join ok ^______^=v

    BalasPadam
  2. tq sudi join segmen ni..

    wah.. jln2 klate ganu.. sy study kt klantn.. slalu gk jejalan 2 ngeri ni..best3... ^_^

    BalasPadam
  3. akak di blog Eda ;)))

    http://edaeri.blogspot.com/2012/12/segmen-le-gojes-blogger-by-kadija-jamal.html

    BalasPadam
  4. syokyer berjalan...saya pun x pnh p jauh2 mcm tu jeles tau..

    saya blogwalking sini..saya join segemen yang sama..follo me back..salam kenalan

    http://miszrockers.blogspot.com/2012/12/segmen-memori-2012-terpahat-di-ingatan.html

    BalasPadam
  5. tq sudi join.. ^_^

    tq juga semua yang terjah menerjah memori 2012 kawan2 blogger..

    jom check memori kawan-kawan kita dengan list peserta ni.. happy blogging olls!

    http://pon2ecah.blogspot.com/2012/12/senarai-peserta-segmen-memori-2012.html

    BalasPadam
  6. tq sudi join.. ^_^

    tq juga semua yang terjah menerjah memori 2012 kawan2 blogger..

    jom check memori kawan-kawan kita dengan list peserta ni.. happy blogging olls!

    http://pon2ecah.blogspot.com/2012/12/senarai-peserta-segmen-memori-2012.html

    BalasPadam
  7. Jalan2 + baca2 + follow

    dari segmen yang sama
    http://tintamerah4488.blogspot.com/2012/12/segmen-memori-2012-terpahat-dalam.html?showComment=1355986072674#c4882014349253021164

    BalasPadam
  8. Salam perkenalan :)
    Myu singgah dari segmen yang sama ;)

    http://violetrosesmyu.blogspot.com/2012/12/segmen-memori-2012-terpahat-di-ingatan.html

    Wah bestnya gi melancong :)

    BalasPadam