Rabu, 12 Disember 2012

" Segmen Jom Up Follower by Be-Log Meow Mew".




Make your own banner at MyBannerMaker.com

kalau nak join kelik je kat banner diatas yer.. ayu nak tag kat SURIA ...ASMAR ... KELANA.....kawan2 yg lain yg baca entry ayu ni pun ayu tag sekali yer... ayu dah follow dan like semua tapi yg twitter ayu tak boleh nak follow la....sebab ayu takde twitter.... sorry ye...  siap....beoleh hantar...

8 ulasan:

  1. thanks join. slalu lah jenguk list peserta dan visit + follow peserta lain.

    # kalau nk menang hadiah top referral rajin2 lah promote segmen ini ya ^^

    BalasPadam
  2. Salam..^^
    dari segment yang sama,jalan-jalan + follow sekali…

    http://secretshaila.blogspot.com/2012/12/segmen-jom-up-follow-by-be-log-meow-mew.html

    BalasPadam
  3. follow^^! up up up..huhuhuh http://wilmashana.blogspot.com/2012/12/segmen-jom-up-follower-by-be-log-meow.html

    BalasPadam
  4. hye...
    iema dr segmen yg sme
    meh singgah blog iema ^^
    http://iemagurlz.blogspot.com/2012/12/segmen-jom-up-follow-by-be-log-meow-mew.html

    BalasPadam
  5. Assalamualaikum..
    datang dari segmen yang sama :)

    http://spmcandidate95.blogspot.com/2012/12/segmen-jom-up-follower-by-be-log-meow.html

    BalasPadam
  6. A'salam. datang nak buat spot-check. hihi

    minta perhatian : segmen ini telah tamat tepat jam 12 tengah malam semalam.

    Semua peserta diminta bersedia pada pukul 12 tengah hari kerana pada masa itu saya akan umumkan pemenangnya.

    dan kepada pemenang, hadiah haruslah dituntut pada HARI INI JUGA !! harap maklum.

    BalasPadam