Sabtu, 15 Disember 2012

"Segmen Blog Chomel"





 kalau nak join...kelik je kat banner diatas yer....

hehehehe.....ayu nak tag kat semua kawan2 yang baca entry ayu ni...hehehe...

alamak kene memuji blog sendiri ni...hmmm..nak cakap ape ek??... hehehe ayu rasa blog ayu ni biasa2 jer... ayu suka kat bunga ros...tu yg berlambak bunga ros kat blog ayu...hehehe..hehehee..hheehee.... lagi satu ayu suka lagu2 lama zaman masa ayu blajar dulu..so ayu letakkan kat blog ayu ni..hehehe.... dalam blog ayu ni...ayu banyk bercerita pasal life ayu yg banyak bergelumang dengan kanak2...hehehe..cikgu sekolah rendah la katakan..hehehe....masa cuti ni lah ayu sepenoooh masa ngna blog...hehehe...ok la cukup lah...hehehe...boleh hantar dah...

6 ulasan:

  1. ecah dari segmen yang sama..
    >> http://pon2ecah.blogspot.com/2012/12/segmen-blog-chomel.html

    & jemput join segmen pertama ecah juga ya..
    http://pon2ecah.blogspot.com/2012/11/segmen-memori-2012-terpahat-di-ingatan.html

    BalasPadam
  2. tq sbb join segmen chomel..

    http://mrswanida.blogspot.com/2012/12/peserta2-segmen-blog-chomel-part-1.html?m=0
    follow rakan2 lain ea..

    BalasPadam

  3. jemput datang ke blog saye dan follow sekali tau ^ ^

    http://firdausf26.blogspot.com/2012/12/segmen-blog-chomel.html

    BalasPadam

  4. jemput datang ke blog saye dan follow sekali tau ^ ^

    http://firdausf26.blogspot.com/2012/12/segmen-blog-chomel.html

    BalasPadam
  5. Assalamualaikum..

    Boing..boing...datang dari segmen yang sama..salam kenal ^-~♥

    BalasPadam
  6. Singgah ! Mailey dari segmen yg sme . . jum singgah blog baru Mailey :) http://aries-pinky.blogspot.com/2012/12/segmen-blog-comel.html

    BalasPadam