Ahad, 30 Disember 2012

jooom follow blog ayu..

hehehehhee..arini macam nak buat segmen la...hehehe..simple jer... ayu nak kumpulkan sebanyak mungkin follower blog ayu hanya utk dua hari ni je... memandangkan lusa dah masuk tahun baru 2013 .. hehehe mana yg dah jadi follower ayu pun boleh join..hehe... joom baca syarat2nyer...

simple jer... kawan2 tampal dan backlinkkan ke blog ayu gambar cik ted kat bawah ni...hehehe ayu kasi bunga sekali tau...hehehe... tajuk entry nyer JOOOOM FOLLOW BLOG AYU


pastu ajak ramai2 kawan utk datang ke blog ayu... nak gthu ni blog ayu dah lain sangat...hehehe... dah bertukar wajah... lagu pun takde senyap jer.. hehehe... nama url pun dah lain.... so joooom ramai2 join segmen ayu ni... cuma hari ni ngan esok je tau masa yg ada. hehehe....

bila dah siap entry yang kawan2 buat.... tampalkan url entry kawan2 tu ke ruangan komen kat bawah hehehe... senang je kan....hehehe



Tiada ulasan:

Catat Ulasan