Selasa, 11 Disember 2012

contest: Saya Si Blogger Awesome 2012 by Yanie & Akma





joooom join contest ni....best...best....ayu kena tag ngan aimi...so jooom join...kelik je kat banner diatas yer..

kene jawab soalan...

- Sejak bila berjinak dalam dunia blog? tahun 2009 masa kat maktab lagi...hehehe zaman study..
 
- Kenapa berblogging? Best tak? best sangat....... first time ayu blogging sebab nak share ngan kawan karib pengalaman ayu study dan tinggal di negeri dibawah bayu lepastu berlarutan sampai sekarang...ayu bnyk share kisah dan pengalaman ayu jadi ckgu..hehehe...
- Harapan pada blog di masa akan datang? semoga akan terus berblogging sehingga menjadi satu blog yang menjadi rujukan dan tatapan kepada semua dan disukai oleh semua...

siap jawab soalan...ayu nak tag kat wilma ...hehehe...dan tag juga kepada semua kawan2 yang baca entry ayu ni..... banyak tau hadiahnya...jooom lah join....

4 ulasan:

  1. Good luck dear :)

    jom join ni
    http://nurhafizahpija.blogspot.com/2012/12/huda-syafiqah-s-1st-giveaway.html

    BalasPadam
  2. blogwalking sini jalan-jalan dan follow sekali

    http://arilimpian.blogspot.com/2012/12/contest-saya-si-blogger-awesome-2012-by.html

    BalasPadam
  3. follo sini dah

    http://arilimpian.blogspot.com/2012/12/contest-saya-si-blogger-awesome-2012-by.html

    BalasPadam
  4. Hadiah tunai melebihi RM200 !

    http://nadyabubble.blogspot.com/2013/01/ada-apa-dengan-blog-mksyahircom.html

    BalasPadam