Sabtu, 1 Disember 2012

CONTEST KALENDER 2013 EKSKLUSIF HAZWANHAIRY | BOX CREATIVE

hehehhe..akli ni ayu nak join contest...hehehe...dari hazwan hairy...hehehe...nanti kalau menang akan dapat kalender 2013 ekslusif...ayu dh berangan-angan ni..kalau dapat nanti ayu nak ketak kat bilik guru...hehehe..semangat nak mengharungi tahun ke3 mengajar tahun depan...hehehe..kalau dapat ole2 dari sarawak lagi ayu suka...suka...suka......harap2 dapat la...hehehe...

kalau kawan2 nak join kelik je bannner kat bawah ni yer...

27 ulasan:

  1. Salam. Singgah dari contest yg sama. Moga dpt tempek kalendar retis ni di dinding rumah. All the best =D

    BalasPadam
  2. Salam , azwa datang terjah blog ayu dari segmen yang sama. Good luck !! >_<

    http://azwarsyuhada.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

    BalasPadam
  3. saya dari segmen yang sama . dah follow awak . follow saya kalau sudi :)

    http://www.cikfie.com/2012/11/contest-kalender-2013-eksklusif.html

    BalasPadam
  4. datang dari contest yg sama :)

    http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

    BalasPadam
  5. haiii,salam.. saya datang terjah dan blogwalking.. dan follow :))

    jemput singgah juga-->http://lindafuad.blogspot.com/2012/11/contest-kalender-2013-eksklusif.html

    BalasPadam
  6. haiii,salam.. saya datang terjah dan blogwalking.. dan follow :))

    jemput singgah juga-->http://lindafuad.blogspot.com/2012/11/contest-kalender-2013-eksklusif.html

    BalasPadam
  7. terbang dari korea singgah sini..anyong dear..gudluck jugak..hehe..(^_^)

    BalasPadam
  8. salam perkenalan,, belogisam disini dan mengharapkan komen negatif dan positif,, happy to see you all.. follow da,, juga dari segmen yg sama

    BalasPadam
  9. balas kunjungan dari contest yg sama ^^

    jemput join GA dari FD. boleh pilih hadiah tau ^^
    http://www.fatindiana.com/2012/11/end-year-giveaway-by-fd.html

    BalasPadam
  10. salam,,
    singgah skali lg di blog ayu insyirah..
    gud luck utk kontest hazwan ni..hehe
    ^_^

    BalasPadam
  11. Salam blogwalking..all the best..tkasih tggalkan jejak^_^
    http://miseyz.blogspot.com/2012/12/liesazemi-first-giveaway.html

    btw,jom join segmen plak
    http://miseyz.blogspot.com/2012/12/segmen-blogwalking-following-follow-by.html

    BalasPadam
  12. datang dari segmen yang sama sambil follow sini http://azminanordin.blogspot.com/2012/11/contest-kalender-2013-eksklusif.html

    BalasPadam
  13. Kunjungan balas dari Wilma untuk contest nie ^_^

    http://www.duniawilma.com/2012/12/contest-kalender-2013-ekslusif.html

    BalasPadam
  14. Assalamualaikum , sya bw dari contest yg sama :)
    http://eyda-nur.blogspot.com/2012/11/contest-kalender-2013-eksklusif.html

    BalasPadam
  15. snrai peserta dh keluar tau..alert..all the best n tq so much sudi join..

    BalasPadam
  16. Hai . Anis datang dari contest yg sama . Gud luck ya . ;)

    BalasPadam
  17. hye akak...dtg dri segmen yg same...semoga akak berjaye... ^_^

    BalasPadam
  18. hye..dtg cnie dari cntest yg same..wish u luck k..;)

    BalasPadam

  19. singgah dari segmen yang sama... ( dah lama follow ) :)

    Meh lah terjah blog shawal jugak.. :)

    http://www.mohdnoorshawal.com/

    BalasPadam
  20. blogwalking dari contest yang sama :)

    http://azzafdzal.blogspot.com/2012/11/contest-kalender-2013-eksklusif.html

    BalasPadam
  21. thanks dtg yer..bls singgah tau :)

    BalasPadam
  22. Hadiah wang tunai RM100 !

    http://nadyabubble.blogspot.com/2013/01/cabaran-seo-blog-3-dalam-1-happy-new.html

    BalasPadam