Isnin, 10 Disember 2012

“ BLOGWALKING : DING DONG DECEMBER ”



 kelik kat banner diatas ye kalau nak join... hehehe..paan tgh cuti....ayu poon sama tgh cuti...so bnyk masa ayu luangkan kat blog...mcm2 segmen ayu join...nnt bile dh buka sekolah dah takde masa nak buka blog...hehehe.... paan tanya azam tahun 2013..hehehhe...azam ayu mcm biasa lah nak jadi yg terbaik berbanding tahun ni... hehehe...ayu nak perkemaskan lagi rutin harian ayu sebagai ckgu..dr segi tugasan yang selalunya ayu buat last minit..hehehe...nak jadi ckgu yg berdedikasi...tahun 2013 genaplah 3 tahun ayu bergelar ckgu...hehehe.... selain tu ayu nak berazam jadi anak yang solehah dan lebih mengutamakan keluarga ....insya ALLAH....

1 ulasan:

  1. join segmen ni jugak...http://kitatauke.blogspot.com/2012/12/blogwalking-ding-dong-december.html

    BalasPadam