Sabtu, 24 November 2012

Segmen Kenal-Kenal Bersama Aisyah Humaira'




 

hehehee...jooom join segmen lagi...kelik je kat gmbr diatas yer.....
kene cite sikit pasal ayu...hope kawan2 boleh kenal serba sikit ayu ni..hehehe..buat masa skrg ayu tengah cuti tu yang banyak masa ayu habiskan kat blog ni....cuba teka ayu kerja aper??...hehehe ala semua mesti tau punya lah..hehehe ayu baru je nak masuk 3 tahun menjadi cikgu matematik kat sekolah rendah..hehhe....
ayu mengajar di mersing johor.... hehehe... banyak ayu sharekan story pasal anak2 murid ayu kat dlm blog ayu ni..ada masa jooom la singgah baca...hehehe...

dah boleh hantar....jooom....

3 ulasan:

  1. singgah sini .
    jemput ke blog mun . :)

    dari segmen yang sama .
    http://www.munviolettaxious.com/2012/11/segmen-kenal-kenal-bersama-aisyah.html

    BalasPadam
  2. salam..pin pin..sy dtg singgah melawat sini..slm kenalan..dri segmen sme..ada mase jom ke blog sy ye http://akmaluv90.blogspot.com/2012/11/segmen-kenal-kenal-bersama-aisyah.html thanx :)

    BalasPadam
  3. Menjadi pengekor setia di sini.. huhu
    Dari segmen yang sama
    http://tintamerah4488.blogspot.com/2012/11/segmen-kenal-kenal-bersama-aisyah.html

    BalasPadam