Ahad, 18 November 2012

Segmen = Jom Follow Sempena Cuti Sekolah

heehhee...join segmen lagi..kalau nak join kelik je kat gmbr dibawah yer..


6 ulasan:

  1. Assalamualaikum,

    Terima kasih ye sudi join segmen ain ni. Ain dah follow blog yang kawaii ni ^^ Jangan lupe follow semua peserta, jumlah peserta pon dah meningkat, jangan lupe yee..sekian, assalamualaikum..^^

    BalasPadam
  2. Join segmen yg sma & follow . Hit me back ya http://dayahdanish.blogspot.com/2012/11/join-segmen-lagi.html

    BalasPadam
  3. singgah + follow..dari segmen yg sama :)

    http://malayastyle.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-follow-sempena-cuti-sekolah.html

    BalasPadam
  4. singgah + follow dari segmen yang sama,,, jemput singgah dan follow jugak ye,, http://bluezain.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-follow-sempena-cuti-sekolah.html

    BalasPadam
  5. Assalamualaikum .. ^.^
    Niena singgah sini ..
    Niena datang dari segmen yang sama .. http://nienasofea.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-follow-sempena-cuti-sekolah.html
    Niena dah follow kamu ..
    Follow Niena semula ya ..

    Niena nak jemput join GA Niena .. Jom join ! Lebih 20 hadiah untuk dimenangi .. =)
    http://nienasofea.blogspot.com/2012/11/giveaway-1st-anniversary-realiti-bukan.html
    *sila abaikan jika sudah follow & join .. tq .. =)

    BalasPadam