Sabtu, 24 November 2012

"Segmen Follow Dan Blogwalking Oleh Mialiana.com"


heheheee..ayu join segmen lagi....kelik je kat banner diatas ye kalau nak join...

setakat ini follower blog ayu..dah mencecah 1321 follower..hehehe...cntik nombor tu kan...hehehe

kak mia tanya ... ape yang ayu suka kat blog dia...hehehe..ayu suka sgt dtg blog kak mia..sebab kak mia bnyk join segmen so dr situ ayu pun join sama...ada juga kak mia buat segmen yang ayu pooon join sekali sebelum ni...hehehe...kene buat pantun..hehehe..best sangat....hehehe selain itu ada juga kak mia story kan pasal dia study....hehehe..best sangat...last sekali ayu suka senyummmmm bila dtg blog kak mia...hehehehe...




36 ulasan:

  1. Selamat bersegmen. Insyaallah nak join juga nanti..

    Ibu tag Ayu..
    http://ibuberbicara.blogspot.com/2012/11/1st-segmen-jom-follow-blog-saya-by.html

    BalasPadam
  2. terima kasih ya ayu... sudi join segmen kak mia ni. dah check, entri penyertaan lengkap.

    BalasPadam
  3. Assalamualaikum (^_^) datang follow blog ni. Follower yang ke- 1332 .

    Nanti jikalau ade kelapangan , awak tinggalkan jejak link blog awak di sini ya Exchange link

    nanti saya dapat Blogwalking awak selalu (^_^)

    Hope dapat jadi rakan yang sejati dalam blogger ni ya , kita gunakan peluang ini sebaiknya untuk mengeratkan lagi hubungan antara 2 blogger (^^_)
    Salam perkenalan ; ) sekali lagi dari Fariz Reza .

    From: Fariz Reza [Dot] Com

    BalasPadam
  4. singgah dari segmen yang sama...
    follow sini... ^_^

    http://www.mizruha.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    BalasPadam
  5. salam kunjungan dari segmen yang sama..kalau sudi meh la singgah sini.. :)

    http://hanyadihatiku.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    BalasPadam
  6. Assalamualaikum.
    Syah datang dari segmen yang sama. Syah Followers ke 1338

    Jika sudi, jom join segmen syah pula.
    InsyAllah ada hadiah. (Link)

    Semoga dapat mengeratkan silatulraim.

    BalasPadam
  7. perkongsian yang menarik. saya dah follow blog ini. dah follow balik ke hehehe

    BalasPadam
  8. dari segmen ^^

    http://nazlyizan.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    BalasPadam
  9. Jalan2 ke tasik chini, Singgah dan follow sini :)

    Jemput singgah blog saya
    http://ismaildotcom.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    BalasPadam
  10. assalam...ayu datang dr segmen yang sama...

    hehee...kalau tak keberatan ..jom la join segmen ayu pulak yer...hehehe..ada linknyer kat bawah ni...

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/11/jom-join-bloglist-ayuinsyirah-tahun-2012.html

    BalasPadam
  11. Bw.. jemput singgah and see new entri… dtg dr segmen yang sama…http://haziyatulnajihah.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    BalasPadam
  12. saya follow sini .. jum singgah http://ceriteraashraf.blogspot.com/2012/11/ada-orang-ajak-date.html

    BalasPadam
  13. saya follow sini .. jum singgah http://ceriteraashraf.blogspot.com/2012/11/ada-orang-ajak-date.html

    BalasPadam
  14. membalas kunjungan...selamat bersegmen

    BalasPadam
  15. reena singgah sini..dr segmen yg sama..:)

    http://shazreena-reena.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    BalasPadam
  16. Assalamualaikum.. Faqihah Husni singgah sini. Saya datang dari segmen yang sama.. :)


    http://www.faqihahhusni.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    BalasPadam
  17. Assalamualaikum.. Blogger berusia 12 tahun singgah sini. Saya datang dari segmen yang sama.. :)


    http://www.faqihahhusni.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    BalasPadam
  18. http://www.kisahemasputih.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh_26.html

    Dari segmen sama :)

    BalasPadam
  19. singgah dan follow dari segmen sama...
    http://fendy1302.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    BalasPadam
  20. salam..singgah dtg dri segmen sme :) slm knal ye..ad mase jom jmput ke blog sy http://akmaluv90.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html maseh :)

    BalasPadam
  21. salam.. hye.. dtg dr segmen yg same..done follow. jom ke blog afraa :)

    http://bulantemanbintang.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    BalasPadam
  22. salam.. yeen dari segmen yang sama
    jemput singgah jika ada kelapangan ^^
    http://treasurelicious.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    BalasPadam
  23. salam , azwa datang dari segmen yang sama.. =D

    http://azwarsyuhada.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    BalasPadam
  24. salam... deno datang dari segmen yg sama! jemput la ke blog deno nanti ya... :)

    BalasPadam
  25. Follow blog ayu.. suke header dan quotes di situ.. =)

    I wanna be a roses. ewah.. cenggitu.. BTw, salam perkenalan... pernah BW sini dulu.. =)

    BalasPadam
  26. salam, datang dari sgmen yng sama...jemput lah ke blog sy


    http://littledaies-port.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    BalasPadam
  27. Hai , from the same segment . done follow you . hit me back
    http://nasothman.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    BalasPadam
  28. Ibu Singgah dari segmen sama.

    http://ibuberbicara.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    BalasPadam
  29. salam, singgah dari segmen yang sama. canteknya blog awk. :)

    mai singgah
    http://belognanabyte.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    BalasPadam
  30. salam, singgah dari segmen yang sama. canteknya blog awk. :)

    mai singgah
    http://belognanabyte.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    BalasPadam
  31. salam. Senarai penuh peserta ada dalam entri ini

    http://www.mialiana.com/2012/11/senarai-peserta-segmen-follow-dan.html

    dan pemenang 10 orang blogger akan diumumkan pada malam ini.

    BalasPadam
  32. datang dari segmen yg sama

    follow sini :)

    http://azzafdzal.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    BalasPadam
  33. Assalamualaikum, salam kenal dr segmen kakmia :)

    jom singgah ^_^
    http://mayesa-jcb.blogspot.com

    BalasPadam
  34. dari segmen yg sama :)
    btw , jum join :)
    http://hazirahhawamuslim.blogspot.com/2012/11/giveaway-oh-my-birthday-by-fatin-nazura.html

    BalasPadam