Sabtu, 10 November 2012

SEGMEN AYU : aku ada blog..kau ada???


assalam kengkawan semua..arini ayu nak buat satu segmen yang cukup2 simple...hehhe... ayu harap ramai la kengkawan yg sudi joint segmen ayu ni...

syarat2 nyer :
1. sebelum tu pertama sekali ayu minta sangat kawan2 follow ayu dulu..bolehkan..hehe
2. tajuknyer SEGMEN AYU : 'AKU ADA BLOG...KAU ADA??'
3. gam kuat2 gambar diatas dan linkkan ke entry ini ye
4. jawab sikit je soalan :
    BILANGAN FOLLOWER SEKARANG?
    KATA-KATA ALUAN SELAMAT DATANG KE BLOG ANDA.
5. siap....last sekali letakkan sekali URL entry kengkawan..gam kuat2 kat ruangan komen kat bawah ye..hehe 
segmen ni..tarikh tutupnyer pada tarikh 30/11/2012....jam 11.00 malam...

35 ulasan:

  1. Saya join . Saya dah lama follow awak ^_^


    http://gucciey.blogspot.com/2012/11/segmen-ayu-aku-ada-blogkau-ada.html

    BalasPadam
  2. http://furrasbubblynotes.blogspot.com/2012/11/segmen-ayu-aku-ada-blogkau-ada.html

    BalasPadam
  3. http://myon9diari.blogspot.com/2012/11/segmen-ayu-aku-ada-blogkau-ada.html

    BalasPadam
  4. Shawal join ye kak!!

    http://www.mohdnoorshawal.com/2012/11/segmen-ayu-aku-ada-blogkau-ada.html

    BalasPadam
  5. join sini

    http://aliasafifah.blogspot.com/2012/11/segmen-ayu-aku-ada-blogkau-ada.html

    BalasPadam
  6. http://hananhadila.blogspot.com/2012/11/segmen-ayu-aku-ada-blogkau-ada.html

    BalasPadam
  7. Saya join!=) http://www.aimisyahirah.com/2012/11/segmen-ayu-aku-ada-blogkau-ada.html

    BalasPadam
  8. Dija join :D http://kadija-jamal.blogspot.com/2012/11/segmen-ayu-aku-ada-blog-kau-ada.html

    BalasPadam
  9. salam ! cikmisi datang join ~ =)

    http://www.coretancikmisi.com/2012/11/segmen-ayu-aku-ada-blogkau-ada.html

    BalasPadam
  10. JOIN!

    http://diarionlinenurul.blogspot.com/2012/11/segmen-ayuaku-ada-blogkau-ada.html

    BalasPadam
  11. Niena join .. =)

    http://nienasofea.blogspot.com/2012/11/segmen-ayu-aku-ada-blogkau-ada.html

    BalasPadam
  12. Joined ^^ http://jayjayz-mint.blogspot.com/2012/11/segmen-ayu-aku-ada-blogkau-ada.html

    BalasPadam
  13. Join

    http://schaazman.blogspot.com/2012/11/segmen-ayu-aku-ada-blog-kau-ada.html

    BalasPadam
  14. salam cik ayu..saya dtng tuk join segmen.. :)

    http://hanyadihatiku.blogspot.com/2012/11/segmen-ayu-aku-ada-blogkau-ada.html

    BalasPadam
  15. assalamualaikum . hanis join k

    --> http://hanis-anniesa97.blogspot.com/2012/11/segmen-ayu-aku-ada-blogkau-ada.html

    BalasPadam
  16. udah join
    http://hanimsain-delimasari.blogspot.com/2012/11/segmen-ayu-aku-ada-blogkau-ada.html

    BalasPadam
  17. Dah lama follow sini!
    Join segmen support kengkawan :D

    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/11/segmen-ayu-aku-ada-blogkau-ada.html

    BalasPadam
  18. http://khairunnisa3020.blogspot.com/2012/11/segmen-ayu-aku-ada-blogkau-ada.html

    BalasPadam
  19. Joined

    http://www.erazfadli.com/2012/11/segmen-ayu-aku-ada-blogkau-ada.html

    BalasPadam
  20. Zam join kan diri :)

    http://zamani84.blogspot.com/2012/11/segmen-ayu-aku-ada-blogkau-ada.html

    BalasPadam
  21. saya dah join segmen akak :)

    http://cikannesweetyncool.blogspot.com/2012/11/segmen-ayu-aku-ada-blog-ko-ada.html

    BalasPadam
  22. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  23. http://www.kisahemasputih.com/2012/11/segmen-ayu-aku-ada-blogkau-ada.html

    BalasPadam
  24. sy join segmen ni :))

    http://violetulip93.blogspot.com/2012/11/segmen-ayu-aku-ada-blogkau-ada.html

    BalasPadam
  25. farahin join

    http://ehfarahin.blogspot.com/2012/11/segmen-ayu-aku-ada-blogkau-ada.html

    BalasPadam
  26. join :)
    http://myzamichiko.blogspot.com/2012/11/segmen-ayu-aku-ada-blogkau-ada.html

    BalasPadam
  27. maqnie join sudah...

    http://maqnienurseri.blogspot.com/

    BalasPadam
  28. Ain joined :D

    http://nurain-syahirah.blogspot.com/2012/11/segmen-ayu-aku-ada-blogkau-ada.html

    BalasPadam
  29. join :)

    http://ohthrillers.blogspot.com/2012/11/aku-ada-blogkau-ada.html

    BalasPadam

  30. FIEY join ye kak ! :D

    http://beautys98-line.blogspot.com/2012/11/segmen-ayu-aku-ada-blogkau-ada.html

    BalasPadam
  31. Salam..saya joinn

    http://annurgiveaway.blogspot.com/2012/11/segmen-ayu-aku-ada-blogkau-ada.html

    tq

    BalasPadam
  32. join! dah follow :)
    http://ewapunya.blogspot.com/2012/11/segmen-ayu-aku-ada-blog-kau-ada.html

    BalasPadam
  33. joined

    http://misschillax.blogspot.com/2012/11/segmen-ayu-aku-ada-blogkau-ada.html

    BalasPadam
  34. http://edaeri.blogspot.com/2012/11/segmen-ayu-aku-ada-blogkau-ada.html

    done :)

    BalasPadam
  35. hai...cik buku dah join ;)
    http://buku2saya.blogspot.com/2012/11/segmen-ayu-aku-ada-blogkau-ada.html

    BalasPadam