Isnin, 19 November 2012

alhamdulilah.....syukur padaMU...

hehehehehe..ayu gembira sangat.....terlalu gembira......sebab hari ni keputusan UPSR keluar....hehehe...tahun kedua ayu mengajar matematik tahun 6 hehehe... tahun lepas dapat 16 orang murid 5A...tapi tahun ni hanya 5 orang je...hehehe...tapi...yang paling ayu gembira sangat subjek ayu ajar dapat 100% lulus semua.....buat pertama kali...syukur sangat...

ayu ajar kelas belakang sekali ..kelas budak2 yang nakal dan degil...dengan kesungguhan mereka hinggakan malam hari sebelom pereksa ketuk umah ayu untuk ajar mereka buat kali terakhir sebelum duduk exam esoknya....membuahkan hasil...syukur..syukur..syukur......semoga kalian terus berjaya dan berjaya....di sekolah menengah...dan sentiasa ingat akan pesanan cikgu....sayang kalian semua...

cabaran yang diberikan oleh guru besar kepada ayu untuk mengajar kelas belakang sekali membuahkan hasil...mereka semua lulus matematik....syukur..syukur...

tahun depan ayu tungggggu apa lagi yang guru besar nak cabar ayu...hehehe..cabaran yang membina insyaallah membawa kepada hasil yang terbaik dan terbaik......insyaallah....keikhlasa itu penting....

6 ulasan:

  1. tahniah!!! tak sbar nak rasa pengalaman mengajar, hehe

    BalasPadam
  2. sbnarnye tak bagus buat sistem asingkan budak2 mengikut performance peperiksaan. nnt yg jenis2 malas belajar akan berkumpul di dalam satu kelas. saya ada pengalaman duduk kelas belakang. masuk teknik je bercampur dgn budak pandai, rajin dan malas. bila tgk budak lain selalu belajar dan siapkan keje sekolah, saya pun terdorong utk ikut dorang sama. alhamdulillah, performance saya masa tu meningkat mendadak. tak paham knp sekolah2 asingkan budak2 ikut ranking peperiksaan. hmm

    p/s: kul 6pm kang entry giveaway pertama dari saya akan di-publish. jom la join :)
    [link blog saya kat sini]

    BalasPadam
  3. Tahniah buat Ayu dan anak didik. Akak pun gembira thn ni. akak ajar kelas ketiga drp 4 kelas. Drp 40 org yg dpt 5A terselit seorang murid kelas akak.

    BalasPadam
  4. ALHAMDULILLAH,BERBALOI RASA KAN..TAHNIAH2

    BalasPadam
  5. alhamdulillah ...selain ibu bapa cikgu jugak rase gembira xterkata bila ank murid die berjaya kan ... tahniah buat cikgu semua :)

    BalasPadam
  6. Tahniah buat cikgu Ayu. Semoga menjadi pendidik yang terus cemerlang.

    BalasPadam