Sabtu, 6 Oktober 2012

SEGMEN LYSSA FAIZUREEN | Kenapa Aku Berblog ?

assalam...jom join segmen lyssa ...hari ni je...hehehe... tapi kene jawab soalan dulu...

KENAPA BERBLOG? ayu minat menulis...bercerita...senang cite  ayu ni memang bnyk mulut hehehhe....bnyk cite yg ayu nak kongsi ngan kawan-kawan pasal kehidupan ayu sebagai pelajar...guru....anak....perempuan... dan insan...

MCM MANA BOLEH TERJEBAK DALAM DUNIA BLOGGING? sebab teruja tgk blog abg ben ..hehehe... mula buat blog masa masih bergelar pelajar lagi di negeri dibawah bayu....ingin berkongsi suka duka kehidupan....

APA YANG MENARIK TENTANG BLOG AYU? banyak kot..hehehe...semuanya tentang ayu... peringatan pada diri agar terus berada dilandasan yang betul....banyak juga cerita dan ragam kehidupan setelah bergelar seorg guru...

SIAPA SUMBER INSPIRASI? hehehe...tentulah tuan punye segmen ni dan juga abg ben....hehehe...

okey...siap menjawab semua soalan skrg...kene hantar jawapannya...hehehe...

67 ulasan:

  1. singgah sini!!
    selamat malam :)

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    BalasPadam
  2. Hi , saya dari segmen yang sama :D
    http://arinalola.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    BalasPadam
  3. Dari segemen yg sama ! Singgah sini :D

    BalasPadam
  4. salam jejalan dsini sambil BW jom serbu
    http://dunia-iekafarhana.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku_5.html

    BalasPadam
  5. segmen same..bw ~
    http://sampaicucuratap.blogspot.com/

    BalasPadam
  6. hi!

    dr segmen yang sama :)

    http://my-adam.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    BalasPadam
  7. dr segmen lyssa =D

    http://mi2-bluebird.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    BalasPadam
  8. Singgah sini baca entry dari segmen yang sama..=D

    http://guliboolat.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    BalasPadam
  9. datang dari segmen sama.
    http://elmoblaster.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    BalasPadam
  10. Salam :)
    Myu singgah dari segmen yang sama ;)

    http://violetrosesmyu.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    BalasPadam
  11. datang singgah sini, dari segmen sama...

    happy blogging :)

    jom ke blog anis pula : http://www.anisempoi.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    BalasPadam
  12. jom singgah http://faranymboboiboy.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    BalasPadam
  13. singgah dari segmen sama...
    singgah blog fendy yer...

    http://fendy1302.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    BalasPadam
  14. Hai , dari segmen yang sama :)


    http://budakpeliksstory.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    BalasPadam
  15. Oh.cikgu ea? Assalamualaikum cikgu.hehe.sy plak x banyk mulut tp bnyk jari.haha.Sbb tu byk menaip kt blog je.

    BalasPadam
  16. Singgah sini and saya dari segmen yang sama :) tak lupa follow awak sekali kalau sudi follow saya balik eh :) komen entry saya pula :) . http://yaniesayangawak.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    BalasPadam
  17. Haii Cikgu :)

    Singgah dr segmen yang sama,

    http://elihjapaharkini.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html#.UHBFH5jMhc0

    BalasPadam
  18. salam perkenalan :) dari segmen lyssa faizureen
    http://tengkuiji.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    BalasPadam
  19. dari segmen lyssa :)

    http://heyhoneysista98.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    BalasPadam
  20. dari segmen yang sama.. :)

    http://zatieylicious.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    BalasPadam
  21. dah folow ..dari segmen yg sama sila folow balik http://kate-na.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    BalasPadam
  22. segmen yang sama..

    http://azwarsyuhada.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    BalasPadam
  23. dari segmen sama ! wauu~ serba purple~ sukasukasuka ! dah follow cni taww ~ jgn lupa FOLLOW balek ehh ?
    http://miszevyceritacit0t.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    BalasPadam
  24. Singgah dari segmen yg sama..happy blogging (^_^)v
    M follow sini..

    BalasPadam
  25. jalan-2 here :) from same segmen :) peace !

    http://mucuxmellow.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    BalasPadam
  26. bla ckgu Lyssa da check krts jwpn cekgu,gto dpt mrkh brapa ya^^

    dr segmen yg sma

    http://izzah-norlizah.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    BalasPadam
  27. Done. follow me back !

    http://kuzumahachirodisini.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    BalasPadam
  28. Assalamualaikum :) Singgah dari segmen yang sama ^_^ Jom serang! http://kehidupancalonupsr.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    BalasPadam
  29. Singgah Dari Segmen Yang Sama
    http://cokelatsayasuka.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    BalasPadam
  30. Dari segmen yang sama. Terjah entry saya: http://diariaida.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    BalasPadam
  31. saya datang BW dari segmen yang sama. ^^ happy blogwalking

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    BalasPadam
  32. Dari segmen LF - Singgah dan follow terus.

    BalasPadam
  33. Hiii , datang dari segmen sama . Mehh ~ http://youaresoooawesomee.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    BalasPadam
  34. dari segmen yg sama (:
    salam perkenalan (:
    http://hazirahhawamuslim.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    BalasPadam
  35. salam...dari segmen yang sama..dan follow juga..tq
    http://iznawzi.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    BalasPadam
  36. Dari segmen yang sama ^^ huhu <3 I love your story :)
    http://missrochelle1999.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    BalasPadam
  37. singgah berkenalan d sini...dr segmen lyssa
    http://eryati.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    BalasPadam
  38. dari segmne yang same.. singgah cini..

    http://megatemy.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    BalasPadam
  39. Dari segmen yang sama..
    done follow you! follow me back!

    http://didijojo.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    BalasPadam
  40. I've followed you and view this segment. I love your post btw. And you have such a beautiful blog ^^

    http://fatinamiramazlan.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    BalasPadam
  41. singgah sini.. jom singgah hanis plak :)
    http://rightnot.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    BalasPadam
  42. saya singgah dari segmen yang sama :)

    http://zaza96.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    BalasPadam
  43. Zam terbang melayang dari segmen Lyssa & mendarat kat sini ;) Jemput terjah ke entri Zam juga~

    http://zamani84.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    Ok, gtg now~ Bye :D

    BalasPadam
  44. Eyqa datang dari segmen yang sama :) http://eyqahasnan.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    BalasPadam
  45. Penduduk bumi datang menyerang . Singgah dari segmen yang sama ;)

    http://nobodyperfect-iera.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    BalasPadam
  46. #999 http://st0ryab0utprincess.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    bls kunjugan anda ;D done follow you ~

    BalasPadam
  47. Datang dari segmen sama . singgah lah blog saya lak !!

    http://nurfatinfarhanim.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    BalasPadam
  48. Datang melawat :)
    http://wanynaziar.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    BalasPadam
  49. hi.. singgah follow sini dari segmen sama :)

    http://intanwandalaara.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    BalasPadam
  50. hepi blogging :D

    http://tieqanasibah.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    BalasPadam
  51. http://teamshafyqonlyy.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html BLOGWALKING

    BalasPadam
  52. Hai tuan rumah!
    MM datang terjah dari segmen sama.. Hehehe..
    Btw follow sini skali #1004! ^^,

    Jemput singgah! ^_~

    http://pape-jer.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    BalasPadam
  53. salam selamat bersegmen ya :)
    shida singgah dr segmen lyssa juga..
    visit me back >>
    195. http://www.duniashida.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html


    nice blog :)

    BalasPadam
  54. Datang dengan rela hati membaca isi kandungan entri SEGMEN LYSSA FAIZUREEN | Kenapa Aku Berblog ? di blog ini.. ;)

    Jemput melawat blog picisan E'raz : http://www.erazfadli.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    BalasPadam
  55. dtg dari segmen sama ^^

    http://nazlyizan.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    BalasPadam
  56. dtg terjah balas dari segmen yg same. time kasih sbb sudi menerjah. len kali terjah lagi ye. ;)

    BalasPadam
  57. datang membalas kunjungan ..
    tq...

    http://naksusu.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    BalasPadam
  58. DTG DRI SEGMEN YG SAME .. KALO SUDI .. MEH LA LAWAT DEDEQ PLAK .. ^_^

    BalasPadam
  59. Fatihah Amsyar here... Tambah kenalan blog...

    Dari segmen yang sama..insan ke 128 in the list name..

    http://fatiehahramli.blogspot.com/

    BalasPadam
  60. datang balas kunjungan...terima kasih...baca ni jugak..

    http://anisa-mylife.blogspot.com/2012/10/kisah-aku-dan-drive-thru.html

    BalasPadam
  61. ssalam... terima kasih kerana menerjah blog Azie.. Azie follow sini erk? :) sayang sis! sentiasa lh terjah blog k. http://azieazieazie95.blogspot.com

    BalasPadam
  62. singgah sini balek dari segmen yang sama . http://atirahhayati.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html . kalau sudi , follow lah saya ye :D kunjungan anda keblog sy amat dihargai :) sorry kalau sy singgah lewat . heee :D

    BalasPadam
  63. salam,, hye..
    dri segmen yg sme ^^
    done follow u ^^
    vsit my blog ea..
    klu sudi follow la skli hehe..

    BalasPadam
  64. Mesti dulu terrer mengarang ni. Huhu.

    http://nazurahkhamsa.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    BalasPadam
  65. tq for visiting my blog,,, really appreciate it,, nice blog,, happy blogging,,, may ALLAH be with us forever :D

    BalasPadam
  66. deno singgah dari blog lyssa tapi tapi tak sempat join... deno sakit lagi dan masuk hospital... biasa mcm ni la patient SLE mcm deno, sng sakit... hari ni hari ke 9 deno kat spital... sabar je la kan... :)

    BalasPadam
  67. singgah sini baca entry kenapa tuan blog ni suka berblog sambil usha entry2 menarik yang lain =)

    BalasPadam