Ahad, 21 Oktober 2012

Segmen : 8 Things About Me

assalam kawan-kawan semua....jooom ramai-ramai kita join segmen ni... kene senaraikan 8 7 6 5 4 3 2 1....hhehee....berpandukan soalan hehehe.... kalau nak join kelik kat gambar dibawah ye..


joooom baca ape yang ayu nak senaraikan ni...hehehe...

Eight - Things about me
1. seorang cikgu yang tegas...hehehe..garang pun ye gak...
2. mengajar subjek matematik sekolah rendah darjah 1...darjah 2...darjah 6..
3. suka sangat subjek maths... STPM amik subjek maths T... masuk universiti amik jurusan matematik kewangan... masuk IPG pun amik KPLI pengajian matematik...akan dtg nak smbung master insyaallah dalam pendidikan matematik jak...
4. kaki bola......weekend mesti layan bola..hehehe...sbb adik beradik semua lelaki...so...layan....hehee...
5. merantau semasa belajar....tapi bila dah kerja ni kembali balik JOHOR...hehehe
6. lahir pada bulan JULAI....agak pelik watak saya...hehehe....
7. amat ceria....hinggakan bila tetiba saya diam..org keliling pelik....
8. suka sangat memasak....menjamu keluarga dan kawan2...

Seven - Hobbies
1. mengumpul fridge magnet
2. mengumpul dan membaca novel dan buku motivasi
3. blogwalking....facebooking...
4. memasak..
5. makan..
6. bermain badmintooooon
7. mendengar radio terutama segmen SURIACINTA..suriaFM..

Six - Things I Hate
1. murid2 yang tak siap kerja sekolah
2. tak suka orang yang hisap rokok
3. orang seraboooot
4. perempuan gedik...kalau murid2 yang gedik awal2 dah saya sound kalau nak jadi anak murid ckgu tolong jgn gedik....jgn smpi ckgu suruh kamu keluar..hahaha....
5. bila ada orang usik barang-barang saya..
6. tak suka kalau orang yang cakap tak serupa bikin

Five - Song I Like
1. muara hati - diti nurhaliza dan hafiz
2. berdiri seorang perindu - ibnor reza
3. lagu kita - aizat
4. seperti dulu - exist
5. sudah cukup sudah - nirvana band

Four - Favourite film/drama/musical/series
1. masterchef
2. adam dan hawa
3. ombak rindu
4. keluarga iskandar

Three - Favourite Food
1. bihun sup
2. mee bandung
3. mee kari

Two - Wishes
1. semoga saya menjadi seorang guru yang lebih berdedikasi untuk melahirkan pelajar yang cemerlang
2. semoga saya menjadi anak yang solehah untuk membahagiakan ibu dan keluarga

One - Quotes
tiada jalan mudah untuk berjaya...tiada istilah berputus asa dalam kamus hidup saya.....insyaallah...


hehehe....panjang nyer ...hehehe..okey ...dah siap....hantar....

3 ulasan:

  1. kreatif2...byk tu..lagu, hobi...dah macam buaat biodata diri je,,

    BalasPadam
  2. salam cikgu! terima kasih join segmen saya ni..tak sangka ada jugak cikgu sudi join segmen saya ni.. :)

    BalasPadam
  3. dari segmen yg sama :)

    http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/10/segmen-8-things-about-me.html

    BalasPadam