Sabtu, 20 Oktober 2012

masa untuk tido dalam khemah....

minggu lepas ayu bersama-sama rakan guru mengadakan program perkhemahan untuk pelajar tahun 6..hehehe..camping lepas UPSR...hilangkan tekanan....best sangat...last ayu camping masa di maktab...camping BIG di kiulu tamparuli dan last masa perkhemahan pengakap zon sabah di tambunan.
masa tu ayu sebagai peserta camping.....skrg tak lagi...ayu jadi ckgu yang mengawasi anak murid..best sangat...dpt tidur ngan budak2...hehehe...
kalau dulu bawa beg punyalah bnyk bile cmping sebab jd peserta camping..tp skrg bawa beg kecik jer...tu pun beg isi bantal dan telekung jer...baju salin..alah balik umah jer..hehehe...mentang2 dah tak jd peserta..hahaha

bawah ni gambar anak murid ayu yang bukan main suka lagi ye lah baru first time berkhemah bermalam bersma2 kawan-kawan dan ckgu....





semoga kegembiraan kami semua masa camping ni akan berterusan sampai masa keputusan UPSR keluar....moga ada satu kejayaan yang membanggakan....insyaALLAH...

2 ulasan:

  1. Dah lama saya tak gi camping. huhu. Saya tag anda..:) http://www.aimisyahirah.com/2012/10/segmen-followfollowfollow-by-nurulfhmt.html

    BalasPadam