Rabu, 26 September 2012

Segmen : Tangkap Follower Sebanyak Mungkin

salam kengkawan semua.....jooom ramai2 join segmen nabila ni.....kite sama2 kumpul kawan ramai2...heehhe....

setakat ni ayu baru je dapat kumpul kawan follower sebanyak 940 org...harap sangat dengan join segmen ni dapatlah capai impian ayu untuk memiliki 1000 follower...insyaallah....kat bawah ni gambar kawan2 aku..

ayu nak tag kat semua kawan2 yang menziarahi blog ayu ini....jooooom ramai2 sertai segmen ni...tarikh last 30 september .... 11 malam.....





34 ulasan:

  1. masa utk terjah !
    dtg dri group 2 ..^.^

    http://cekedismanis.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    BalasPadam
  2. Dah blogwalking,dah blogswimming,dah blogjumping..skrang nak tangkap owner nya pulak,nak minta follow back..
    *salam kenal ek.Done follow awak juga :D

    http://azlyiejah.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    BalasPadam
  3. E'raz datang terjah melalui Segmen Tangkap Follower Sebanyak Mungkin..

    http://www.erazfadli.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    BalasPadam
  4. ieza follow sini, jemput folo ieza ^^

    http://sayamintakmaaf.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    BalasPadam
  5. salam... saya dah follow blog ni... jgn lupe follow me 2... tq.. luv u
    http://warnawarnisaedah.blogspot.com/2012/09/tangkap-follwer-sebanyak-mungkin.html

    BalasPadam
  6. Selamat menangkap ^^
    datang dari segmen yg sama

    http://everythingseverythings.blogspot.jp/2012/09/segmen-tangkap-follower-banyak-banyak_27.html

    BalasPadam
  7. dtg terjah dari segmen sama !!
    done follow here :)

    http://www.aisyahhumaira.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    BalasPadam
  8. Dari segmen yang sama.Done follow! harap sudi follow semula :-)

    http://hadifahsabri.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    BalasPadam
  9. Dari segmen yang sama.Done follow! harap sudi follow semula :-)

    http://hadifahsabri.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    BalasPadam
  10. haidah da follow blog awak! please3!!follow haidah balik tau! jgn lupe. i'm wait for you! :)

    http://aidablurr96.blogspot.com

    BalasPadam
  11. assalamualaikum....mama dtg dr segmen yg sama done follow sini...:)

    BalasPadam
  12. Salam... :)
    Jaja dari segmen yang sama..Jaja dah follow awak,mai la follow Jaja balik.. ^_^
    jemput join GIVEAWAY Jaja..

    http://www.jajasutera.com/2012/09/giveaway-from-sept-to-nov-by-jaja-sutera.html

    jom join TEAM kami jugak..

    http://www.jajasutera.com/2012/09/perasmian-group-blogger-team-blogger.html

    BalasPadam
  13. done follow, hit me back ya http://mayangbakingmadness.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    BalasPadam
  14. Salam perkenalan ! Dah sampai pun blog awak. jom pergi blog saya pulak meh =)

    BalasPadam
  15. follow dan komen.. dr grup 8.. jom ke blog sy pulak

    BalasPadam
  16. Membelah samudera berlabuh di sini`
    Bersauh layar membaca entri`
    Sebelum berlayar sudah follow sekali`

    Salam Perkenalan Dari Segmen Yang Sama :)
    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    BalasPadam
  17. follow awak dari segmen nabila medan =)

    http://qurratulain-pagaremas.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    BalasPadam
  18. datang dari segmen sama, jom ke blog anis pula :) http://www.anisempoi.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    BalasPadam
  19. http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    singgah sini dari segmen yang sama...HAPPY BLOGWALKING

    BalasPadam
  20. hai, done tangkap awk...jom tangkap saya lak...
    http://akuadalahsiti.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    BalasPadam
  21. Hi Terjah Sinie , hana dari segmen yg sama group yg ke-4 xD Done Follow You , Hit Me Back ! Salam Perkenalan !
    http://gurlz-elm0.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    BalasPadam
  22. balas kunjungan disini :'D
    done follow

    BalasPadam
  23. Balas kunjungan drp sagmen tangkap.. :)

    BalasPadam
  24. done follow awak.. jgn lupa singgah dan follow blog na balik.. :D dari segmen yg same.. :)

    http://ciknunaspecky.blogspot.com/2012/10/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    BalasPadam
  25. Dtang dari segmen yang sama.TANGKAP DIA hehe

    BalasPadam
  26. hi..done follow.
    singgah sini jugak tau :)
    http://intanwandalaara.blogspot.com/2012/10/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    BalasPadam
  27. salam perkenalan !
    join segmen ni jugak. ^^

    like fanpage FL Bloghouse atau follow twitter untuk update terkini. tq ! =))

    BalasPadam
  28. hai awk..
    kte dtg dri segmen yg sme gak..
    cantik blog awk nie..
    sy dh follow awk..nnt follow blik k..

    so pada yang lain pn jom la follow blog sy jgk..
    http://santaisensasi.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html
    nnt sy follow korang yg baik hati balik k..

    BalasPadam
  29. salam, saya follow blog ni dari segmen yang sama.. jom terjah blog saya yang tak seberapa ni dan follow sy kembali ok??


    http://irwanalessatyme.blogspot.com/2012/10/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    BalasPadam
  30. mari tangkap follower sama-sama..

    http://www.aynoranur.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    BalasPadam
  31. hye, terjah sini, dari segmen yang sama..jom terjah blog sy juga.. http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2012/10/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    BalasPadam
  32. Salam n hye~!!

    Sori lmbat terjah blk..
    dh follow ur blog..
    thanks & salam knal ye.. ^_^

    BalasPadam
  33. Assalamualaikum,

    Maaf sangat2 sebab lambat buat blogwalking... Harap kamu sudi singgah ke blog saya.

    http://lokmanramli.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    BalasPadam
  34. dari segmen yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    BalasPadam