Sabtu, 25 Ogos 2012

Jom Join BLOGLIST RAYA AyuInsyirah


salam kawan2...hari ni ayu nak buat ...hehehe...bloglist...BLOGLIST RAYA AYUINSYIRAH .hehehe ayu nak kumpulkan senarai blog yg joint bloglist ni nanti di dalam belog ayu hehehe...ala yg kat tepi tu...hehehe
syaratnye mudah je :

SYARAT UTAMA : kene jadi follower ayu dulu yer...
1. korang kene gamkan gmbo diatas dlm entry korg dan linkkan ia ke entry ni..
2. tajoook nye : " Jom Join BLOGLIST RAYA AyuInsyirah " .
3. dah siap gam kuat2  korgnye url dalam komen kat bawah yer..

hope sangat penyertaaan memberangsangkan... akan tamat pada 31 / 8 / 2012 nantiii...jam 11.00 malam...hehehe... ayu nak buka la balik segmen ni dan tarikh last sampai akhir syawal ye... bertarikh 16 SEPTEMBER 2012....

SENARAI BLOGLIST RAYA AYUINSYIRAH 2012
 1.  http://cekedismanis.blogspot.com/2012/08/jom-join-bloglist-raya-ayuinsyirah.html
 2.  http://mimbarhatiku.blogspot.com/2012/08/jom-join-bloglist-raya-ayuinsyirah.html
 3.  http://applehijaulife.blogspot.com/2012/08/jom-join-bloglist-raya-ayuinsyirah.html
 4.  http://diarionlinenurul.blogspot.com/2012/08/jom-join-bloglist-raya-ayuinsyirah.html
 5....

6 ulasan:

  1. selamat hari raya aidilfitri :)

    BalasPadam
  2. zaty join!..

    http://cekedismanis.blogspot.com/2012/08/jom-join-bloglist-raya-ayuinsyirah.html

    Selamat Hari Raya ..:)

    BalasPadam
  3. http://mimbarhatiku.blogspot.com/2012/08/jom-join-bloglist-raya-ayuinsyirah.html

    salam lebaran ayu

    BalasPadam
  4. Joined!

    http://applehijaulife.blogspot.com/2012/08/jom-join-bloglist-raya-ayuinsyirah.html

    BalasPadam
  5. join (:

    http://diarionlinenurul.blogspot.com/2012/08/jom-join-bloglist-raya-ayuinsyirah.html

    BalasPadam
  6. Datang sini dari segmen Blogger Aktif #2 : Ogos hingga Disember 2012 Kak Mia!

    Salam Perkenalan

    http://suzlinazreena.blogspot.com/

    (^_____________^)

    BalasPadam