Ahad, 22 April 2012

segmen ayu : subjek yang disukai dan tidak disukai

assalam kawan-kawan...petang ni ayu nak buat segmen simple sangat hehehe....ayu nak tau kawan-kawan semua suka subjek ape dan tak suka subjek ape mase kat sekolah dulu...

syarat-syaratnya:
1. hehehe...mcm biase mane kawan-kawan yg belum follow ayu...boleh la follow...kalau taknak follow pun takpe..takde masalah...hehehe
2. mcm biasa..tajuk segmen ayu kali ni.... segmen ayu : subjek yang disukai dan tidak disukai
3. kawan-kawan kene tampal kuat-kuat gambar diatas dan linkkan ke entry ayu ni.
4. kawan-kawan kene jawab dua soalan dibawah ye...
    a) apakah subjek yang amat disukai oleh kawan-kawan?
    b) apakah subjek yang tak disukai oleh kawan-kawan?
   kalau nak sertai dengan sebab2nya pun boleh...hehehe
5. siap.....tampalkan url entry kawan-kawan ke dalam ruangan komen entry ayu ni...

ayu nak buat segmen ni  sehingga ahad ..bertarikh 29/04/2012 jam 11.00 malam

1 ulasan:

  1. http://epallaraissorrowfulapple.blogspot.com/2012/04/segmen-ayu-subjek-yang-disukai-dan.html

    ayu...aku join na... :)

    BalasPadam