Sabtu, 28 April 2012

segmen ayu: 'aku ada blog'



assalam kengkawan semua..arini ayu nak buat satu segmen yang cukup2 simple...hehhe... ayu harap ramai la kengkawan yg sudi joint segmen ayu ni...

syarat2 nyer :
1. sebelum tu pertama sekali ayu minta sangat kawan2 follow ayu dulu..bolehkan..hehe
2. tajuknyer SEGMEN AYU :'AKU ADA BLOG'
3. gam kuat2 gambar diatas dan linkkan ke entry ini ye
4. jawab sikit je soalan :
    BILANGAN FOLLOWER SEKARANG?
    BILANGAN FOLLOWER YANG DIIMPIKAN?
    KATA-KATA ALUAN SELAMAT DATANG KE BLOG ANDA.
5. siap....last sekali letakkan sekali URL entry kengkawan..gam kuat2 kat ruangan komen kat bawah ye..hehe 
segmen ni..tarikh tutupnyer pada tarikh 30/04/2012....jam 11.00 malam...

19 ulasan:

  1. http://aisyahhumaira99.blogspot.com/2012/04/segmen-ayu-aku-ada-blog.html

    join !

    BalasPadam
  2. ainaa joinnn :D

    http://ainafarahindomo.blogspot.com/2012/04/aku-ada-blog.html

    BalasPadam
  3. Join:
    http://airaamir.blogspot.com/2012/04/segmen-ayu-aku-ada-blog.html

    BalasPadam
  4. http://nuramalinastoryforever.blogspot.com/2012/04/segmen-ayu-aku-ada-blog.html

    BalasPadam
  5. http://chebethomekbong.blogspot.com/2012/04/segmen-ayu-aku-ada-blog.html

    sy join

    BalasPadam
  6. join..^^

    http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/04/segmen-ayu-aku-ada-blog.html

    BalasPadam
  7. http://yayahnasake.blogspot.com/2012/04/segmen-ayu-aku-ada-blog.html

    BalasPadam
  8. http://yayahnasake.blogspot.com/2012/04/segmen-ayu-aku-ada-blog.html

    BalasPadam
  9. http://miaduniaku.blogspot.com/2012/04/segmen-ayu-aku-ada-blog.html

    BalasPadam
  10. nana join yer http://mrsnanafarina.blogspot.com/2012/04/segmen-ayuaku-ade-blog.html

    BalasPadam
  11. hye i'm joining this

    http://mydreamzworlds.blogspot.com/2012/04/segmen-ayu-aku-ada-blog.html

    BalasPadam
  12. ana wat pemberitahuan....

    http://lavenderanasyaza.blogspot.com/2012/04/segmen-ayu-aku-ada-blog.html

    ana dah join..... (^^,)

    BalasPadam
  13. join <3

    http://iniblogfatinhazirah.blogspot.com/2012/04/segmen-ayu-aku-ada-blog.html

    BalasPadam
  14. http://cikmiasufira.blogspot.com/2012/04/segmen-ayu-aku-ada-blog.html

    saya join

    BalasPadam
  15. ^^

    http://cikincrazychicken.blogspot.com/2012/04/segmen-ayu-aku-ada-blog.html

    BalasPadam
  16. http://fantasticvirgin.blogspot.com/2012/04/holaaa-aku-join-segmen-ada-blog-oleh.html

    saya join

    BalasPadam
  17. http://hemzterholikz90.blogspot.com/2012/04/segmen-ayu-aku-ada-blog.html

    join gak

    BalasPadam
  18. dah join ur segmen :)
    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/04/segmen-ayu-aku-ada-blog.html

    BalasPadam
  19. dah join ur segmen :)
    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/04/segmen-ayu-aku-ada-blog.html

    BalasPadam