Selasa, 20 Disember 2011

" SEGMEN | 5 Blog Lelaki Pilihan Saya ! "


5 blog pilihan ayu adalah....

1. BEN ASHAARI - seorang blogger yang paling banyak memberi info kepada blogger lain, tak lokek ilmu, dan entry nya santai dan enjoy sangat bila membaca. Ayu berasa amat bertuah sekali kerana abg ben telah menjadi salah seorang dari follower ayu... tq abg ben...

2. MAT GEBU -  seorang blogger yang paling kreatif dalam bidang masakan...hehehe...kalaulah mat gebu masuk masterchef mesti gempak hehehe...banyak resipi yang amat berguna.

3. HANAFI - seorang blogger yang amat saya kenali..hehehe kerana dia adalah rakan sekolah ayu semasa di sekolah menengah. sekarang kami sama -sama menjadi seorang guru.

4. MOHD NASER - seorang blogger yang simple...dan entry nya pun best...ayu dapat hadiah dari beliau sebab ayu ada join segmen giveaway beliau aritu...hehe

5. C'AYOB - seorang blogger yang cukup infomatif setiap entry yang dia buat.

ok ni je la...hehehe...alamak cepat...cepat masa dah nak tamat...

16 ulasan:

  1. kita pun kenal dua org jek...hik3... ^___^

    BalasPadam
  2. salam sy dtg dri segmen lyssa
    sy nk terjah blog pilihan awk

    jom singgah sekali

    http://comelamiera.blogspot.com/2011/12/segmen-5-blog-lelaki-pilihan-saya.html

    BalasPadam
  3. wah, Ben Ashaari follow? tahniah!

    BalasPadam
  4. ben pon tak follow anip .. =P

    BalasPadam
  5. Membalas kunjungan dr segmen yg sama...

    http://masrinasidek.blogspot.com/2011/12/segmen-5-blog-lelaki-pilihan-saya.html

    BalasPadam
  6. singgah n membalas kunjungan... dr segmen same =)

    BalasPadam
  7. Hai...singgah sini, balas kunjungan..dari segmen yang sama.. :)

    BalasPadam
  8. singgah sini kembali.salam kenal..sngt hargai jugak abg ben sudi follow..betul..abg ben xlokek ilmu..selalu tolong blogger baru bernafas...


    http://sifa862000.blogspot.com/2011/12/segmen-5-blog-lelaki-pilihan-saya.html

    BalasPadam
  9. kenal semua kecuali yg no 3 tu hehe

    BalasPadam
  10. Salam, datang singgah sini balik!

    BalasPadam
  11. aeiz singgah sini dari segmen yang sama =)

    http://t-kyumin.blogspot.com/2011/12/segmen-5-blog-lelaki-pilihan-saya.html

    BalasPadam