Jumaat, 9 Disember 2011

BEN ASHAARI TANYA KENAPA BLOG SAYA LAIN DARI YANG LAIN


kalau kawan-kawan nak join...kelik je kat gambar abg ben kat atas yer..

Sila jelaskan kenapa blog anda tu lain dari yang lain..???
jawapannyaaa...
belog ayu ni adalah belog yang paling ayu sayang sekali, ia dicipta semasa ayu bergelumang dengan pelajaran semasa di maktab... di negeri dibawah bayu.. banyak kisah dan cerita ayu abadikan di belog ini..sekarang bila dah jadi cikgu ..ayu kene hadkan masa utk menulis tetapi sekarang waktu cuti sekolah baru lah boleh bermanja berhabisan dengan belog ayu ni...
lagu yang ada dalam belog ayu time kawan-kawan datang ke belog ayu ni adalah lagu yang paling ayu suka dan sebelum tido mesti dengar lagu ni dulu...hehehe... ok la ni je lah yang dapat ayu cite yer...hehehe

kepada kawan-kawan yang nak sertai....segmen abg ben ni...joooom la join kerana ia akan tutup pada jam 11 malam ni...cepat-cepat...

8 ulasan:

  1. Terbang dari segmen sama.. SELAMAT BERSEGMEN

    BalasPadam
  2. sy datang dari Melaka nak bace blog tuan yang lain dari lain .. terima kasih berkongsi idea

    Ini lah Blog Yang Ben Ashari Pilih..Jemput lah singgah

    BalasPadam
  3. salam kenal dan follow :)

    www.akumad.com

    BalasPadam
  4. datang sini .. singgah + follow ,, jemput usha blog cik leeza ye ,, http://leeza-awak.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

    BalasPadam
  5. datang sini .. singgah + follow ,, jemput usha blog cik leeza ye ,, http://leeza-awak.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

    BalasPadam
  6. datang dari segmen yang sama .. dah follow kamu .. kalau sudi meh laa snggah blog aku and follow ler skali :) :)

    http://lifewifvanessa.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

    from sabah, with love ^^

    BalasPadam
  7. siggah dari segmen bro ben.. Jemput sggh ke blog saya juga..

    http://www.shakirshafiee.com/v1/2011/12/09/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain-dari-yang-lain/

    BalasPadam
  8. singgah dr segmen yg sama...done follow u...meh dtg blog sy plak ye...klu sudi follow kembali:)

    http://belogdaku.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

    BalasPadam