Sabtu, 1 Oktober 2011

SEGMEN HARIS KAITO : JOM TAMBAH FOLLOWER

Salam kawan2...kalu nak joint segmen ni..kelik je ek kat gmbr diatas..hehe...

22 ulasan:

  1. salam . follow akk dari segmen haris :) . jom follow sy

    BalasPadam
  2. salam ukhuwah membuat kunjungan dari segmen yg sama and memfollow anda...

    http://ainichedin.blogspot.com/2011/10/segmen-haris-kaito-jom-tambah-follower.html

    BalasPadam
  3. hai.. saya dari SEGMEN HARIS KAITO.
    Jom follow... ;)

    BalasPadam
  4. As Salam,

    wyna dari Segmen yang sama ^_^
    datang sini nk follow anda

    ~SALAM UKHUWAH FILLAH ABADAN ABADA~

    BalasPadam
  5. follow dr segmen yg samaa.

    jom follow sy ye..

    http://ekinsapphire.blogspot.com/2011/10/segmen-haris-kaito-jom-tambah-follower.html

    BalasPadam
  6. salam ayu..
    sy pon dtg dr segmen yg sama.. tapi kita dah lama kenal kan... heeee

    BalasPadam
  7. assalamualaikum ayu.....
    saya pon dari segmen yg sama ...saja jenguk blog awak...nice blog... saya follow ea... :D

    BalasPadam
  8. datang dari segmen yang sama..
    dah siap follow~

    BalasPadam
  9. salam ukhwah..... dri segmen yg same.... dah follow:)

    BalasPadam
  10. terjah sini dari segmen yg sama.. salam kenal :)

    BalasPadam
  11. salam.. dri segmen haris kait0.. jaja dh f0ll0 awk.. sila f0ll0w sy jgk yew.. salam prknln...

    BalasPadam
  12. hye.. singgah dari segmen yang sama..
    done follow kamuu..

    http://cikqema.blogspot.com/

    BalasPadam
  13. #Assalammualaikum.
    Dari segen yang sama .=)

    Follow sye ye ,

    http://syasya-ardinie-life.blogspot.com/

    BalasPadam
  14. hi saya pun dari segmen yang sama!

    BalasPadam
  15. salam perkenalan..echa pun dr segmen yang sama..jom kita sama2 tambahkan followers..echa dh follow blog awak dah..
    jemput ler singgah n follow blog echa yer..

    http://iniblogecha.blogspot.com

    BalasPadam
  16. woot, woot...singgah dri segmen haris..ncice to meet you :D

    BalasPadam
  17. singgah jap.dr segmen same

    http://ridzwanzones.blogspot.com

    BalasPadam
  18. datang terjah dari segmen yang sama :) salam kenal dari saya ..

    BalasPadam
  19. baru berkesempatan utk singgah bagi Segmen Jom Tambah Follower...

    http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/

    BalasPadam