Ahad, 2 Oktober 2011

SEGMEN AYU : BLOGLIST TINTA PENA

salam kawan2...malam ni ayu nak buat segmen simple...hehehe...bloglist...BLOGLIST TINTA PENA...memandangkan ni masuk dah bulan 10...hehehe ayu nak kumpulkan senarai blog yg joint bloglist ni nanti di dalam belog ayu hehehe...ala yg kat tepi tu...hehehe

syaratnye mudah je :
1. korang kene gamkan gmbo diatas dlm entry korg dan linkkan ia ke entry ni..
2. tajoook nye : "segmen ayu ; BLOGLIST TINTA PENA".
3. dah siap gam kuat2  korgnye url dalam komen kat bawah yer..

hope sangat penyertaaan memberangsangkan...segmen nih akan tamat pada 3 OKTOBER 2011 nantiii...jam 11.59 malam...hehehe...selamat bersegmennnnn...hehehe

12 ulasan:

  1. saya join
    http://myezatulakmar.blogspot.com/2011/10/segmen-ayu-bloglist-tinta-pena.html

    BalasPadam
  2. ayu...

    saya join segmen ni...

    http://shyprincessha.blogspot.com/2011/10/segmen-ayu-bloglist-tinta-pena.html

    BalasPadam
  3. join ur segmen:

    http://kyraveronica.blogspot.com/2011/10/segmen-ayu-bloglist-tinta-pena.html

    BalasPadam
  4. sy terus joinn

    http://mulan-sahbanu.blogspot.com/2011/10/segmen-ayu-bloglist-tinta-pena.html

    BalasPadam
  5. bui join..nasib baik sempat..

    http://idzrarynprelovedproperty.blogspot.com/2011/10/segmen-ayu-bloglist-tinta-pena.html

    bui dh masukkan blog ayu dlm blog list bui..

    BalasPadam
  6. join...

    http://hairulizacontestga.blogspot.com/2011/10/segmen-ayu-bloglist-tinta-pena.html

    BalasPadam
  7. Hai sy join ye....

    http://masrinasidek.blogspot.com/2011/10/segmen-ayu-bloglist-tinta-pena.html

    BalasPadam
  8. Join :)
    http://vespa-lama.blogspot.com/2011/10/segmen-ayu-bloglist-tinta-pena.html

    BalasPadam
  9. gudluck ayu :D
    sya join nak support ayu hehe

    http://misshannajr-diabukanaku.blogspot.com/2011/10/segmen-ayu-bloglist-tinta-pena.html

    BalasPadam
  10. bulan ni bulan 10 ke???alamak...byk keje....hahaha.....ops!!!xde kena mengena dgn entry di atas.....

    BalasPadam
  11. dah join,

    http://deanatasia.blogspot.com/2011/10/segmen-ayu-bloglist-tinta-pena.html

    BalasPadam