Jumaat, 16 September 2011

segmen simple ; ucapan hari MALAYSIA

senang je segmen ni ...hope ramai yg joint hehehe...

caranya:
1. tajuk : segmen simple ; ucapan hari MALAYSIA2. tampal gambar bendera di atas dan linkkan ke entry ini.
3. buat sedikit ucapan hari MALAYSIA dan sertakan harapan anda kepada negara.
4. siap....tampalkan url entry yang dibuat ke ruangan komen dibawah...

itu jer...hhehehe

SEGMEN TUTUP SEHINGGA JAM 12TGH MLM NI JE..

5 ulasan:

  1. join segmen.. kerana sayang Malaysia..

    http://ciksufarida.blogspot.com/2011/09/segmen-simple-ucapan-hari-malaysia2.html

    BalasPadam
  2. join..


    http://ladydianablog.blogspot.com/2011/09/segmen-simple-ucapan-hari-malaysia2.html

    BalasPadam
  3. saya dah join.

    http://wafaawla.blogspot.com/2011/09/segmen-simple.html

    BalasPadam
  4. nuna join jugak,,hehe :)

    http://nuna-eiya.blogspot.com/2011/09/segmen-simple-ucapan-hari-malaysia.html

    BalasPadam
  5. Assalamualaikum .. lama sungguh Ajeyy tidak berblog .. update pun dah lama .. blogwalking blog sahabat2 pun dah lama x buat ..

    hehe, jom baca dan komen 2 entry latest dari Ajeyy :

    http://ajeyyrawk.blogspot.com/2011/09/diari-hari-raya-aidilfitri-2011.html


    http://ajeyyrawk.blogspot.com/2011/09/nikon-get-together-at-kota-bharu.html


    have a nice day gengs :))

    BalasPadam