Isnin, 5 September 2011

SEGMEN AYU : PENGALAMANKU

assalam kengkawan...lama rasanye tak bermanja2 ngan blog aku ni...sibook memanjang...mlm ni aku nak curi masa sikit buat segmen hope dapat sambutan la...hehehee...aku nak buat segmen yg simple je...bab pengalaman kengkawan semasa nak duduki exam...tak kisah la exam ape...UPSR  ke.. PMR ke..SPM ke..STPM ke...or exam kat U.....aku ni sebenonyer tengah streeeeessss ngan murid2 aku..tinggggal seminggu ni je la nak study...minggu depan ari selasa...UPSR pooon bermula...takoot nyer  aku...hope sangat anak murid aku dapat menjawab soalan dengan tenang dan berjaya...ok la...segmen ni kene ikoot syarat di bawah yer..jooom bace..

1. tajoook : SEGMEN AYU : PENGALAMANKU pastu kene letak gambo kat bawah ni dan linkkan ke entry ini..
2. ce citer pengalaman korang sebeloom...dan semasa menduduki exam...
3. ce kasi sikit kata2 semangat kat aku...coz aku ni baru pertama kali mengajar murid2 yg akan menduduki peperiksaan UPSR...kecoot peroot jugak..
4. pastu last sekali korang tampal dan gam url entry korg tu ke ruangan komen kat bawah yer...

hope sangat dapat sambutan..heheehe

Tiada ulasan:

Catat Ulasan