Ahad, 14 Ogos 2011

Segmen : Promote Blog Kumpulan 3 KOTAK BULAT

assalam kengkawan..arini aku nka promote belog kengkawan2 aku dlm group 3 pada segmen kotak bulat...heheehe..pertama sekali adalah belog NUKILAN RAHSIA HATI

belog ini cukup istimewa...coz buat pertama kalinya aku melihat belog sekeratif ini..gadis kepunyaan belog ini akan menduduki SPM pada tahun ini...hope adik berjaya dengan cemerlang (hehehe nasihat dari seorg guru)



belog kedua DONT KILL THE STORY adalah kepunyaan gadis dari sarawak bumi kenyalang..student UMS...aku suka sangat pergi UMS..masa aku stay di KK dulu..adik ni amik kos kewangan islam...dulu masa di UMT aku amik matematik kewangan..

belog ketiga ini TEH TARIK LIFE & STORY belognye comel sangat coz tingok je pemiliknya...comel hehehe...adik ni baru umur 20 thun..rasa nya dia belajar di politeknik..belajar rajin2 yer...

belog keempat ni ITUINI adalah peminat setia chelsea rasanya...hehee...tenang je masok belog dia...biru semuanya..hehehe...

 
belog kelima MOHD NASER ini amat aku kenali coz dia la menjadi pemgomen tetap setiap entri yg aku buat hhehe...umurnya sebaya dengan diriku ini hehehe..

 belog keenam ni SHARINA IDORA belog ni baru first time aku kunjungi...hehehe..adik ni asal kuala terengganu..hehehe..

belog ketujuh ni LUKISAN HATI CIKGU FAD...belog ni comel sangat...hehehe...tuan empunya belog ini smaa jawatan dengan aku la hehee..cikgu juga...hehehe

belog kelapan ni YOTOKUU!!!...hehehe..ni belog sang jejaka...hehehe..adik ni rasa nya suka warna pepel...hehhe..sama la kita adik..akak pon suke warne pepel..hehe...orang sarawak juga ni ...hehe

belog kesembilan ni TITAN BLAZE... belog ni mempunyai kombinasi warna yg cantik..hitam dan biru..i like...hehe..biasa la ni mesti kepunyaan blogger sang teruna..hehee...



belog yang kesepuluh adalah belog aku..hehehe....TINTA PENA NAURA....belog yang simple je...
aku gembira sangat coz dpt berkenalan ngan blogger yg baru...hope kita semua boleh berkawan walaupun hanya dialam maya ini..

1 ulasan:

  1. tq..singah dari segemn tu jugak ni..follow sini..

    BalasPadam