Sabtu, 13 Ogos 2011

" Segmen Promosi Blog 500 Follower Ke Bawah "

assalam kengkawan semua...arini aku nak joint segmen yg baru ni..hehe..kalu korg nak joint kelik je kat gmbr tu yer...aku masok segemn nih coz follower aku belom lagi cacah ke angka 500....baru 302 orang...hope dengan masok segmen ni akan bertambah la follower aku..hehehe...

nama : ayuinsyirah
hobi : membaca...chatting...main fb...blogging....blogwalking....memasak..

aku nak tag kat kengkawan2 yang singgah ke belog aku ni...hehehehe

10 ulasan:

  1. Salam. Saya datang dari Switzerland melawat awak & follow perkembangan blog awak sekali :) Hihi. Jom follow blog saya pulak! ^^

    Link: http://nurulariena.blogspot.com/

    BalasPadam
  2. follow sini dr segmen yg sama :)
    jom round brazil sama2..

    http://rainfallasleep.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

    BalasPadam
  3. saya datang dari Jepun sambil follow awak sekali..

    follow me back ya.. :D

    nurhanismohdisa.blogspot.com

    BalasPadam
  4. salam pkenaln.. singgh n follw.. dri NZ.. nice blog..
    meh meh fllw haza juge..

    hihi.. http://cikhazafizzah.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

    BalasPadam
  5. salam belogwalking =) saya dari group maxico dtg fly ke sini. jum follow2! =)

    btw, salam raya dan nice belog ^-^

    BalasPadam
  6. coming from italy!!!

    done following u!

    sishannaryotoma.blogspot.com

    jemput ziarah!!!

    BalasPadam
  7. salam..norey kunjungan dari Italy..singgah n follow kamoo disini..jom terjah blog norey plakss..

    http://tintanorqaseh.blogspot.com/

    BalasPadam
  8. hi2..sy follow sini...dri team dubai=)..slm kenal=)

    BalasPadam
  9. Dari segmen sama,maaf lambat bw..Dr NZ=)

    BalasPadam