Isnin, 8 Ogos 2011

"Blog ku memang lawa di mata Lulu Caldina"

assalam kengkawan...arini aku nak joint segmen lulu....kalu korg nak joint...kelik je kat gmbr diatas...

nak cite ape ek??..ni first time aku joint segmen lulu....hope lulu suke giler kat belog aku..hehhe..ok la nak berbuka skrg ni..

6 ulasan:

  1. Salam perkenalan daripada kancil...

    datang dari segmen yang sama....semoga menjadi blog pilihan lulu

    BalasPadam
  2. saya setuju.. Ini lah blog paling lawa pada pandangan Lulu Caldina.. semoga blog ini bakal melekat entri 48 jam di blog pilihan Lulu.. ehehe

    Gud lak ya.. Salam Ukhuwah
    ~Gen2Merah~

    BalasPadam
  3. Aiipp tuan tanah. Nadh melawat belog2 comel kesukaan Lulu.
    Blog anda comei. Cantik. Menarik,vavavooom.
    Rendah dri nya rasa.

    Moga belog anda jadi pilihan Lulu ya. ;)

    BalasPadam
  4. saya singgah dari segmen yang sama! :D
    http://salwaismail.blogspot.com/2011/08/blog-ku-memang-lawa-dimata-lulu-caldina.html

    BalasPadam
  5. review blog anda di sini..

    http://eddysyrol.blogspot.com/2011/08/review-sahabat-ramadhan-1.html

    BalasPadam