Ahad, 7 Ogos 2011

BEN ASHAARI AJAK KENAL BLOG INI

assalam kengkawan..aku nak joint segmen abg ben...hehehe...kalu korg nak joint kelik je kat gmbr diatas yer... aku tau abg ben buat segmen dari belog aku sendiri hehee..selepas siap kemas umah baru buka belog pastu g la kat dashboard...rupanya abg ben ada buat segmen...wajib joint ni...hehee...

kene cite pasal belog aku....ok la belog aku ni dicipta pada tarikh 28 ogos 2009....bersamaan 7 ramadhan 1430H...hehehe taksangka la arini merupakan hari ulangtahun belog aku hehhee...genap 3tahun...(7 ramadhan 1430H - 7 ramadhan 1432H)...belog aku ni dicipta pada saat aku bergelumang dengan buku dan asement....untuk aku bergelar guru..hehe di maktab masa tu... dalam belog aku ni bnyk aku cite pasal aku semasa study dan bnyk juga aku share ilmu2 agama dan pemantapan diri...hehehe..

ok la ini je yg dapat aku cite kan...hehehe

7 ulasan:

  1. haloo... linda dtg singgah sini dr segmen abg ben... :)

    http://cthaslinda.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html

    BalasPadam
  2. Nice blog..blog yg cantik seceria empunya blog..
    Follow u...

    http://umikasum.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html

    BalasPadam
  3. salam ramadhan
    jemput yaa tuan rumah :)

    http://kisahniniedora.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html

    BalasPadam
  4. saya datang!

    http://meiswhoa.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html

    BalasPadam
  5. tinkerbell terbang2 sini.

    yana dah komen bl0g neh. jom tengok! ^^,

    BalasPadam
  6. Salam. Hello there. Lina datang ni. Nak tengok apa komen Lina kat blog awak?

    SEE MY COMMENT ABOUT YOUR BLOG

    BalasPadam