Khamis, 28 Julai 2011

Segmen : Bombay Nak Taw Sukan Kegemaran Aku

assalam kengkawan aku nak joint segmen bombay..hehehe...kalu korg nak joint kelik ke ek gmbo diatas tu..hehehe...aku ni bile ade masa free bebetul baru la memanjakan diri ngan reket...hehehe.aku suke main badmintoooon ngan roomate aku dan aku balik umha mak aku mesti main ngan adik aku...hehehehe..dan juga anak buah aku...hehehhe...

selain badmintooon aku juga suka bola sepak...wajib tonton kalu abag dan adik aku tingok perlawanan bola..hehehe..mcm waktu ni la aku tak dan nak tingok tv so aku dengar secara online dari sinarfm...hehe...
hope sangat MALAYSIA menang...ok la...ni je yg aku nak share buat masa ni..hehehe

7 ulasan:

  1. list yg join dah ade..jom..

    http://bombay-913.blogspot.com/2011/08/segmen-bombay-nak-taw-sukan-kegemaran_02.html

    BalasPadam
  2. list yg join dah ade..jom..

    http://bombay-913.blogspot.com/2011/08/segmen-bombay-nak-taw-sukan-kegemaran_02.html

    BalasPadam
  3. salam ziarah dari segmen bombay...

    sukan yang paling popular di negara kita akak suka...hehehe...

    BalasPadam
  4. ops. dekat sini pun saya jadi silent reader. hoho. jadikan hobi eh akak? baguslah kalau macam tu. badan pun sihat. hehe

    p/s: datang dari segmen bombay :)

    BalasPadam
  5. datang dari segmen bombay..:)

    BalasPadam