Sabtu, 9 Julai 2011

SEGMEN AYU : CIKGU OH CIKGU

assalam kengkawan semua..aku mcm nak buat satu segmen la untuk kengkawan hope sgt ade sambutan..
simple je..jom tingok kat bawah ni yer..
memula...
1. korang kene letak gmbo bunge ros yg kat atas nih dan link kan ke entri ni..ala..mcm biase kan..
2. disebabkan tajoook nyer cikgu oooh cikgu... kengkawan kene cite cikit la pasal kenangan ngan cikgu kengkawan yang paling garang mase dolu2..di sekolah tak kisah la sekolah rendah atau menengah. ce cite...ce cite....
3. last sekali....copy dan paste entri yg kengkawan buat tu kat komen di bawah yer...

3 ulasan:

  1. http://areda91.blogspot.com/2011/07/segmen-ayu-cikgu-oh-cikgu.html

    BalasPadam
  2. gadis ayu....
    lesung pipit di pipi....

    http://chequesuechekgu.blogspot.com/2011/07/segmen-ayu-cikgu-oh-cikgu.html

    BalasPadam
  3. piko nak menyemak kat sini jugak..:)

    http://semak-bagai.blogspot.com/2011/07/segmen-ayu-cikgu-oh-cikgu.html

    BalasPadam