Khamis, 7 Julai 2011

" BRO , KASI KRITIK BLOG GUA SKIT , BLEH ? "

assalam kengkawan...woooo...wajib joint ini segmen..hehehehhe...kepade kengkawan joom la joint beramai2...kelik je kat gambo abg ben yang baju wane merah tuuuuhhh kat atas yer..

dengan amat rendah diri...aku rela untuk di keritik ini malam.....hope sangat segale keritikan kengkawan membina dan boleh dijadikan pedoooman...hehehe...

16 ulasan:

  1. http://aimieamalinaazman.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html


    nice~ simple je ha..x de sabot2..hihi =)

    BalasPadam
  2. nice blog :)
    keep it up :)

    http://sayapunyasukalaaa.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

    BalasPadam
  3. http://asakurakinosuke.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

    nice blog~~
    simple~~
    ^^ keep it up ek~~

    BalasPadam
  4. Salam ayu :)

    Lagu buat rasa sejuk je masuk blog ni. Alhamdulillah. mai le singgah blog kite pulak.

    http://grandecaffelatte.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-sikit-bleh.html

    BalasPadam
  5. nice blog..
    epy blogging :)

    salam kenal dari ninie (n_n)

    http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

    BalasPadam
  6. Salam,dtg nk kritik

    simple jea blog ;)

    Happy blogging ;)
    Meh lawan balik kritikkan di

    http://pinkexia.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

    BalasPadam
  7. klo boleh lagu tu wt jenis pause ye...

    tQ..happy blogging :)

    BalasPadam
  8. blog ok..wrna ok..cuma widget yg x perlu tu xyah r ltak..tu akn bwat blog lmbat loading..=)

    BalasPadam
  9. yuhuuuuuuuuuuuu alya dtg nie!! hehe blog dah smart cuma buang widget kartun yg tak penting kat sidebar supaya senang loading dan juga buang lagu dekat blog atau pilih lagu yg boleh pause, keep on blogging sis! :)

    http://www.alyaesprezzo.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-sikit-boleh.html

    BalasPadam
  10. assalamualaikum

    widget je agk mampat hehe
    followers letak atas sikit
    background lawa :D

    selamat berblogging sis :D

    BalasPadam
  11. rasenye kalau xd lagu tu lg ok kot..baru bole attract ramai viewer =)



    http://theskyjuice.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

    BalasPadam
  12. rasenye kalau xd lagu tu lg ok kot..baru bole attract ramai viewer =)



    http://theskyjuice.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

    BalasPadam
  13. buat pop up window. sng org nak komen.

    BalasPadam
  14. haa.. datang singgah nak kritik ni... heee ~

    blog ni loading macam berat sikit.. nanti kurangkan widget yang tak perlu.. lain da OK ni..

    ,btw... happy blogging... =D

    http://skytechxtreme.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

    BalasPadam
  15. hello there . ame singgah sini dari list segmen 'Bro , Kritik Blog Gua Sikit Boleh' , anjuran Ben Ashaari .

    well , keep on blogging and dont stop ! and ohh , keep up the great work here ! okayy ? ;)

    have a great day ahead and do take care . ohh , jemput singgah blog ame bila bila free ya . :)

    BalasPadam