Isnin, 25 Julai 2011

BEN ASHAARI TANYA BERANI KE KRITIK BLOG AKU ?

assalam kengkawan..aku nka joint segmn abg ben...hehehe...
disini dengan perasaan rendah diri...aku sediakan diri untuk kalian semua mengkeritik belog aku....(hehehe...kalu kat sekolah akulah cikgu yg paling kerap sekali mengkeritik dan mengomen hasil kerja murid2 aku)...hehehe..hope keritikan kalian membina dan mampu membuatkan aku lebih bersemangat dan yakin untuk terooos berbelogging...heheheheehe

kepade kengkawan yg nak joint kelik je kat gmbo diatas yer...

6 ulasan:

  1. nice and simple ^^

    http://gebangkembangwiflea.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

    BalasPadam
  2. background macam simple sangat kot..tapi yg lain dah ok,nice (^_^)v


    http://kenanganseketika.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

    BalasPadam
  3. yg lain mantap n background kosong sgt

    dah folo n sila kritik blog saya
    http://mygoblog01.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

    BalasPadam
  4. Widget2 x penting tu elok buang je. Jam, kalendar, x payah letak kot. Sbb tu akan memberatkan blog. =D

    Blog archive pulak buat scrollbar k, supaya xde la berjela mcm tu. Hehehe.

    Dan kotak komen ni kalau boleh buat pop up k. Baru la perfect. =D

    http://sayasibudakopto.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

    BalasPadam
  5. Blog yang menarik, Pakar loike. Masih ade ruang untuk ditingkatkan. Gudluck yer....klik sini untuk follow saya kembali

    BalasPadam