Selasa, 12 Julai 2011

AKU TAK LUPA DIRI

assalam semua....kengkawan..tajook kat atas tu hope sangat aku tak akan lupa diri..hehehe..sebeno nyer tajok tuh tajok segmen yg dibuat oleh cik sakura dan en.bujang ....aku saje2 je joint ...ramai gak la penyertaan dari kengkawan..hehe...kene senaraikan rukun iman dan rukun islam...kelik sini kalu nak tingok segmen yg aku joint...pastu aku tersenarai dalam 50 yg bertuah...pastu tibe2 dpt lak 10 terbetuah....hehehe...nih yg terreview oleh cik sakura...ce tengok..ce tengok...

kalu nak tingok yg bebetooool...ce kelik sini..

2 ulasan:

  1. tahniah la dipilih untuk direview ..hehe .. apa kata join segmen Zakwan pula..

    Jom join segmen yang diadakan oleh Zakwan.. 4 ORANG BERTUAH akan diiklankan websitenya selama 2 minggu 100 %PERCUMA dan akan DIREVIEW di blog Zakwan..selain itu, website anda juga akan diletakkan di bloglist Haris Kaito...Syarat nak join sangat mudah !
    Klik Sini Untuk Join..

    BalasPadam
  2. cik bunny promote blog anda =)
    http://inspirebunny.blogspot.com/2011/07/siapa-kata-banyak-follower-happy.html

    BalasPadam