Khamis, 16 Jun 2011

SEGMEN AYU : BAJU OH BAJU

assalam kepada kengkawan semua... malam nih terase macam nak buat segmen...hmm.first time nih taktau la ader ke tak kengkawan nak joint..

mase tengah iron baju untuk dipakai esok...terfikir lak ..dah terlampau banyak sangat baju kurung yang ader dalam simpanan aku...hampir tiap gaji mesti beli baru.. dah aku keje memang wajib kene pakai baju kurung.. ok.. segmen nih nak minta kengkawan kasi sikit idea nak buat aper ngan baju kurung bebnyk ..sure kengkawan poon bnyk koleksi gak kan..

ok care nyer cam biaser jer.. ikoot je arahan dibawah.. mcm buat latihan kat sekolah yg selalu aku kasi kat bebudak.

1. gunting dan tampal gambo kat bawah nih

ni gambo konon2 jadi syarat utama la..hehehe

2. kasi sedikit idea kengkawan pasal baju kurung..nak buat aper ngan baju kurung yang banyak menjadi koleksi anda kalau dah jemu dipakai?

3. pastu dah siap...kengkawan tampal url entri kengkawan tuh kat komen yang kat bawah tuu..

mekacih bebnyk kepada kengkawan yang jointkn diri dlm segmen ayu nih...tqqqqq..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan