Sabtu, 4 Jun 2011

SAYA BLOGGER HIJAU YANG CINTAKAN KEHIJAUAN DUNIA..

untuk kedua kalinya...aku joint segmen yang diterajui oleh BEN ASHAARI... sebagai syarat utama...hehehe kene letak gambooo nih..hehehe yang ader kat bawah ni..


seterusnya... aku kene buat karangan..hehehe..layanzzzz...
Lengkapkan ayat ini .. DUNIA BLOG BERMAKNA BAGI SAYA KERANA ... ( tidak lebih 100 patah perkataan )

DUNIA BLOG BERMAKNA BAGI SAYA KERANA...(kalau aku buat dlm bentook point2 boleh tak ek)..aku buat je la ek..
1. ia amat2 bermakna dalam hidoop aku sebab hari2 mesti blog menjadi agenda wajib aku
2. ia telah menjadi peneman setia aku sejak tahun 2009 tatkala aku kesunyian di negeri dibawah bayu.
3. ia banyak membantu aku berkongsi cerita, pengalaman dan memori indah di bumi ALLAH ini.
4. ia banyak membantu aku mencari rakan, teman, kawan, sahabat dialam maya yang mana mereka mempunyai minat dan citarasa yang sama. insyaallah
5. dunia blog juga banyak membantu aku bersama2 berkongsi minda sejak bergelar seorang insan yang diberi amanah oleh DIA menjadi seorang guru yang bukan hanya mengajar malah mendidik anak bangsa kita. ..insyaallah..
rasanya cukup sampai disini dulu...idea takberapa nak adalah buat masa ni..

13 ulasan:

  1. dari blog abg ben...
    jom singgah blog Haris..
    follow lebih baik...he3...

    JOM TERJAH SINI!!

    BalasPadam
  2. eden pun sempat join segmen ni :)

    BalasPadam
  3. Abg Ben ajak jenguk Blog Geng Hijau nih! hehe

    UpProfits Latest Entry : Artis vs Bloggers | Cari pasal atau Publisiti Murahan?

    BalasPadam
  4. singgah sebelum segmen tutup...
    happy blogging...
    [^_^]

    BalasPadam
  5. jln2 kt sini dri blog beng beng boom..

    BalasPadam
  6. Assalamualaikum..
    aipp.. aippp..
    Nadh wat lawatan kat geng blogger ijau ni. :)

    Salam ziarah, salam lawat dari Nadh. :)

    Jemput la baca 100 Letters of LOVE
    dan Pemes Versi Nadh


    rajin kalau komen ya. Nadh baru belajar buat cerita ni.. :) Mungkin dengan teguran sahabat semua dapat improve skill menulis Nadh. Maceh ya. :)

    BalasPadam
  7. amboi kak..5 sebab tu dia kasik..hehe..neway thanks for following me..sy follow akak balek~

    kip in tach..

    BalasPadam
  8. Salam kenal. Jemput singgah blog ciput saya :)

    http://rilek-sat.blogspot.com/

    BalasPadam
  9. as salam..

    ▂ ▃ ▅ ▆ 100%
    ─▀██▀───▀██▀─▀██──██─▀██▀▀ ▀─
    ──██─────██───██▄█▀───██▄█───
    ──██─────██───██▀█▄───██▀█───
    ─▄██▄▄█─▄██▄─▄██──██─▄██▄▄ ▄

    datang ziarah dari dunia kehijauan blog segmen enche ben~

    pakcik reader baru blog ni. berminat nak tahu perkembangan entri dan blog .maka pakcik follow. jemput singgah dan follow jika sudi~



    jom berbalas singgah menyinggah berkongsi ilmu, pendapat dan cerita ;)

    ni entri pakcik~
    cuma nak sampaikan..

    kerap melayari internet boleh menyebabkan penyakit Arthritis. tu belum campur osteoporosis tau.

    isu maki hamun berubah menjadi mengumpat

    terima kasih. update2 selalu ;)

    BalasPadam
  10. salam..kengkawan semua....mekacih yer...

    BalasPadam